Prve zajedničke fotografije Jelene i Slobe posle incidenta ispred porodične kuće u Višnjičkoj banji: Evo kako provode vreme! (FOTO)

04.06.2023

22:55

0

Pevačevu ženu bio je napao bivši suprug, a Radanović je u to vreme bio u Sloveniji zbog poslovnih obaveza

Prve zajedničke fotografije Jelene i Slobe posle incidenta ispred porodične kuće u Višnjičkoj banji: Evo kako provode vreme! (FOTO)
Jelena i Sloba Radanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Malo nakon incidenta koji se odvio ispred njihove kuće u Višnjičkoj banji, Jelena i Slobodan Radanović rešili su da se malo sklone s najmlađima i vrate osmehe na lice. Supruga pevača je, podsetimo, završila i u Urgentnom posle obračuna s nekadašnjim izabranikom.

Vreme sa Slobom i decom joj, sudeći po objavama s Instagrama, veoma prija i izgleda da je uspela da, kako se često kaže, „naskoči nazad".  

- Legenda kaže da smo se jednoga dana uslikali normalno svi zajedno... - prokomentarisala je ona u poznatom stilu, u okviru jednog od svojih Instagrajm „storija".

Podsetimo, Jelena je prethodno kroz otvorena dopisivanja sa svojim pratiocima odgovorila putem pomenute mreže na brojna pitanja vezana za autizam, te sina Nauma.

Pevač, kako je naglasila, sa njim od samog početka njihove velike ljubavi ima odličan odnos i zajedno se često igraju i pevaju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike