Dara otvoreno o novoj simpatiji, planovima za leto, pa onda spomenula i Cecu: Ovako joj je među prvima čestitala rođendan!

14.06.2023

08:15

0

Pevačica će danas 50. proslaviti u porodičnom okruženju

Dara otvoreno o novoj simpatiji, planovima za leto, pa onda spomenula i Cecu: Ovako joj je među prvima čestitala rođendan!
Dara Bubamara - Copyright Printscreen ,,Amidži šou"

Dara Bubamara među prvima je čestitala rođendan koleginici s estrade, Ceci Ražnatović, koja će danas u krugu najbližih proslaviti 50. rođendan. Kako je bila gošća jedne emisije, u uživo programu je iskoristila priliku malo pošto je otkucalo dvanaest sati, pa joj naočigled svih uputila lepe reči ovim povodom. 

- Pošto je sada već 14. jun, da čestitam mojoj dragoj prijateljici, drugarici, velikoj zvezdi, Ceci Ražnatović rođendan. Da si živa, zdrava, srećna, vesela, uvek tako lepa, mlada... Obožavam te, volim te! Srećan rođendan - kazala je Dara u „Amidži šouu", tokom kog se, inače, dotakla i brojnih drugih tema. 

Ceca Ražnatović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Trenutno, naime, plan joj je da za leto svoju liniju dovede do savršenstva.

- Posle Đurđevdana sam rekla: „Od sutra ništa". Od 7. maja sam na vodi, povrću, šejkovima... Ne jedeš ništa i smršaš. Crnjak, ali tako je. Ne jedeš ništa, popiješ bromazepam i zaspiš - pokomentarisala je ona u poznatom stilu, pa se osvrnula i na novitete na poslovnom planu. 

- Presrećna sam zbgog nove pesme. Radio je Rasta, sledeća pesma je isto od Raste. Pripremam album. Jedan od autora je i Ognjen Amidžić. Mimi Merdecez je izjavila da bih bila reperka da živim u Americi. Mogla bih da bacim neki rep, pevam u kolima... - objašnjavala je Bubamara, koja je trenutno „singl", ali ima simpatiju. 

„Obostrano je!"

Dara Bubamara, Printscreen ,,Amidži šou"
 

- Na ljubavnom planu ništa novo. Ima nekih simpatija, taj dečko zna da mi je simpatija, ali nisam u vezi. Nije javna ličnost, mlad je, ne smem da kažem čime se bavi. Samo simpatisanje. Moj posao sprečava sve sada. Nemam vremena... Ne znači da neće nešto da bude, obostrano simpatisanje. Slažemo se po horoskopu i po godinama - naglasila je ona. 

Čestitka za čestitkom

Aleksandra Nikolić, jedna od gošći Ognjena Amidžića u njegovoj najnovijoj emisiji, čim je „osvanuo" 14. jun, naočigled milionskog auditorijuma pozdravila je svog izabranika Filipa Cara. 

Danas ima, naime, pola godine kako su zajedno, pa mu je poručila da ga mnogo voli i da misli na njega. 

Aleksandra Nikolić i Filip Car, ATAImages/Antonio Ahel
 

 

- Nadam se da ćemo se uskoro videti - dodala je pobednica „Zadruge 6" i poslala poljubac Filipu, gledajući pravo u kameru. 

Podsetimo, Ceca Ražnatović danas, 14. juna, proslavlja svoj 50. rođendan. Prema ranijim napisima, pevačica će dan provesti u krugu porodice, a od glamurozne žurke je navodno odustala, zbog tužnog događaja koji je zadesio porodicu - gubitka bebe njene ćerke Anastasije. Anastasija se, inače, nedavno vratila iz Sevije, gde je boravila mesecima kod izabranika Nemanje Gudelja. Pošto je dobila papire i vratila se u Srbiju, s fudbalerom je na kratko otišla u Trebinje posle rođendana bratanca Željka. Trenutno je u Beogradu. 

Anastasija Ražnatović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike