Dara Bubamara otkrila kako je smršala 10 kilograma: Ova dijeta joj daje najbolje rezultate!

07.06.2023

11:16

0

Ima i jedan trik za bolje mršavljenje

Dara Bubamara otkrila kako je smršala 10 kilograma: Ova dijeta joj daje najbolje rezultate!
Dara Bubamara - Copyright Instagram printscreen/darabubamara_official

Dara Bubamara nekoliko godina unazad vodi računa o svom telu, pa redovno trenira i konzumira zdravu hranu, ali takođe ima periode kada nabaci višak kilograma.

Ona ističe da na svaka tri sata uzima proteinski napitak, a tri puta nedeljno ide u teretanu.

U vreme dok je imala 67 kilograma, uspela je da smanji kilažu čak za 10 kila za manje od mesec dana, a sve uz pomoć proteinskih šejkova. Ona trenutno ima 57 kilograma, a početkom maja odlučila je da bude na specijalnom režimu ishrane, koji joj je doneo odlične rezultate.

- Svima bih preporučila moj način mršavljenja jer se kilogrami tope. Pijem šejkove, i uglavnom jedem samo povrće, ribu i meso. I sama sam šokirana kako sam lako smršala. Kada me budete videli uživo, nećete verovati kako sam se stesala. Skinula sam deset kilograma, ali planiram još da mršavim - kaže Dara i objašnjava kako izgleda jedan njen dan na posebnom režimu ishrane.

 

 

- Jutro obavezno započinjem proteinskim šejkom, koji pijem na svaka tri sata. Između obroka ne grickam ništa, a onda za ručak pojedem samo povrće. Ponekad uz sveže povrće pojedem nemasnu ribu ili meso, koje spremim na maslinovom ulju. To i večeram. Kada imam velike koncerte, koristim suplemente kako bih imala snage da izdržim nastup do kraja - kaže za Informer Dara.

Dara ističe da, pored toga što je "probušila kašiku", redovno i trenira.

- Tri puta nedeljno idem u teretanu. Radim naporne vežbe, vozim bicikl, a onda trčim na traci. Vikendom ne stižem da treniram jer sam na nastupima u inostranstvu, ali i tu se trošim, pošto celo veče đuskam na štiklama.

Pevačica kaže da je sama osmislila jelovnik, te da nije koristila usluge stručnih lica.

 

 

- Ne mogu da jedem kako nutricionisti kažu! Kod mene je sve iz krajnosti u krajnost - ili jedem mnogo ili ne jedem uopšte. Odlučila sam da budem na proteinskoj ishrani, a to nije nimalo lako. Treba imati živce kao konj, a ja ih imam - kaže ona, koja je želela da se steše zato što uskoro izbacuje novu pesmu:

- Znam da mojoj publici nije bitno kako izgledam, jer im je jedino važna harizma koju imam. Ali sada kada spremam novu numeru, želim da im i izgledam lepo.

Šta jede Dara Bubamara

Doričak: Proteinski šeik

Ručak: Riba i salata

Večera: Grilovano povrće

Trik savet: Najbitnije je da pijete mnogo vode. Na taj način se hidrirate, a i ne osećate glad. Zato sa sobom uvek nosite flašicu vode.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike