Ceca o Anastasiji i gubitku koji su pretrpeli kao porodica: Moramo da odbolujemo svi, Nemanja i ona treba da nastave dalje

09.06.2023

22:25

0

Pevačica je odlučila da neće slaviti 50. rođendan zbog situacije u kojoj su se našli

Ceca o Anastasiji i gubitku koji su pretrpeli kao porodica: Moramo da odbolujemo svi, Nemanja i ona treba da nastave dalje
Ceca Ražnatović - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Anastasija Ražnatović je nedavno prošla kroz tešku situaciju, kada su njen partner Nemanja i ona izgubili bebu. 

Nedugo posle nemilog događaja, Anastasija se vratila u Srbiju kako bi bila sa porodicom, a niko od njih se nije oglašavao o svemu. Anastasija je uspela da prisustvuje i rođendanu svog bratanca Željka, a njena majka je istakla da joj je najbitnije da se njena ćerka izdigne iznad svega.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Ceca Ražnatović

- Jubilarni 50. neću slaviti iz opšte poznatog razloga. Porodici našoj, Anastasiji i Nemanji se desila tragedija i jednostavno nije momenat za slavlje. Niti bi bilo ko drugi slavio kada bi mu se tako nešto desilo - rekla je Ceca, pa dodala:

- Mene život nije mazio, imala sam zaista ogromne udarce, uspone i padove. Znam da se suočavam i sa najtežim i sa najlepšim trenucima. Život je satkan od tih stvari. Sada mi je prioritet da Anastasija nastavi dalje, kao i Nemanja. Da se svi zajedno izdignemo kao porodica i da odbolujemo taj bol koji će ostati u nama. Čovek mora da krene dalje.

Ceca je, ipak, otkrila da joj je najveća rođendanska želja da joj deca budu zdrava.

Instagram screenshot / cecaraznatovic
Anastasija i Nemanja

- Poželela bih da su mi sva deca živa i zdrava. Zrela sam osoba, kada sam bila mlađa radovala sam se nekim poklonima, ali sa godinama čovek shvata suštinu života i šta su mu prioriteti. Materijalno trenutno zadovoljava čoveka, suština je da je porodica na okupu, da su svi živi i zdravi i srećni - rekla je Ceca u novoj epizodi "Ceca show".

Ističe da njoj za sreću ne treba puno.

- Druga neka moja želja, kada je u pitanju lično uživanje to je da mogu sa prijateljima negde da optujutem. Meni ne treeba puno za sreću, ja sam mnogo stvari u životu doživela prelepih i stvarno nisam željna nečeg posebnog. Uvek ima nešto novo što čovek može da vidi i upozna, ali trenutno kako se osećam, ovo što sam navela mi je najbitnije - rekla je Ceca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike