Anastasija i Gudelj se vratili za Beograd tik pred Cecin rođendan! Za pevačicu stiglo i lepo iznenađenje (FOTO)

12.06.2023

08:50

0

Mali znak pažnje ju je baš oduševio

Anastasija i Gudelj se vratili za Beograd tik pred Cecin rođendan! Za pevačicu stiglo i lepo iznenađenje (FOTO)
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages/Profimedia

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj vratili su se u Beograd tik pred rođendan Cece Ražnatović, koji je 14. juna. Na prestoničkom aerodromu viđeni su kako u opuštenom izdanju i s velikim koferima odlaze kući, pišu domaći mediji. Prethodno, par se fotografisao u Trebinju, gde su boravili zajedno s bratom fudbaler i njegovom devojkom. 

To je, ujedno, bilo i prvo Anastasijino pojavljivanje u javnosti otkako je došla iz Sevilje, gde je provela nekoliko meseci. 

Anastasija, Nemanja, Dragi i Lana, Instagram screenshot / nemanjagudelj
 

S druge strane, Cecina rođendanska nedelja je, sudeći po njenim Instagram „storijima", zvanično počela. Pevačica se pohvalila tortom s krunom, uz koju je pisalo:

- Žena, majka, kraljica. 

Nije poznato ko ju joj je tačno podario, ali ovaj mali znak pažnje zasigurno ju je oduševio. 

Pevačica je, podsetimo, odustala od velike žurke za svoj 50. rođendan, prenosila je štampa. Zbog tuge koja je porodicu nedavno zadesila, kada je Anastasija izgubila bebu, Ceci je navodno u planu da dan rođendana provede kod kuće i okružena samo najmilijima. 

- Iako je rođendansku proslavu u jednom poznatom beogradskom hotelu mesecima pripremala uz pomoć svoje sestre i najbližih prijatelja, Ceca je shvatila da zbog svega što se dogodilo njenoj ćerki Anastasiji, koja se još oporavlja od gubitka bebe, nije vreme za veliko slavlje. Pevačica će tako 14. jun, dan svog rođenja, provesti u svojoj vili u Ljutice Bogdana, okružena najbližima - započeo je bio priču izvor, pa dodao:

- Cecu su sestra Lidija i prijatelji nagovorili da ove godine za svoj rođendan napravi veliko slavlje. Iako u početku nije bila za to, kad je shvatila da oni već mesecima ne odustaju od te ideje i da će sve organizovati, nekako je prihvatila. Počela je već i da se priprema za taj dan, da bira toaletu za to veče, ali je pre nekoliko dana rešila da ipak otkaže proslavu. Shvatila je da zbog Anastasije i njenog stanja još nije vreme za veliko veselje. 

- Iako je i sama Anastasija bila za to da se žurka održi, Ceca je nakon razgovora s njom, ali i ostalim članovima porodice odlučila da definitivno od toga odustane. Jednostavno, ona se ne bi zbog svega lepo osećala i zna da to ne bi bila atmosfera kakva zna da bude na svim slavljima koja Ražnatovići organizuju - zaključio je insajder blizak porodici za „Kurir". 

(Blic)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike