Jedno drugom su sve! Prva fotografija Anastasije i Gudelja posle gubitka bebe: Sami i zagrljeni, nasred fudbalskog stadiona (FOTO)

01.06.2023

21:15

0

Na ovaj način, trude se da prebrode najteže dane

Jedno drugom su sve! Prva fotografija Anastasije i Gudelja posle gubitka bebe: Sami i zagrljeni, nasred fudbalskog stadiona (FOTO)
Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj fotografisani su posle fudbalerovog trijumfa u Budimpešti prvi put zajedno posle tužnih vesti o gubitku bebe. Na fudbalskom terenu, mlada pevačica čvrsto je grlila svog izabranika, kao i on nju.

Očito, jedno drugom trenutno su najveća podrška i na ovaj način maksimlano se trude da prebrode težak period koji ih je zadesio.

Emotivni trenutak osvanuo je na Instagramu Anastasijine majke, pevačice Cece Ražnatović, kojoj je Gudelj brzo „odgovorio" postavivši tu objavu među svoje „storije" uz nekoliko emotikona srca.

- Najlepši moji - poručila im je bila Ceca, pa tagovala samo Nemanju, jer se njena naslednica zbog svega povukla s društvenih mreža.

Podsetimo, Gudelj je 29. maja unoć objavio srceparajuću poruku javnosti i tako sve obavestio da su, na žalost, izgubili dete. Tom prilikom, naglasio je kako veruje da će njihova ljubav uspeti da pobedi svu bol koju trenutno osećaju.

- Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti - napisao je fudbaler na svom Instagram profilu.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike