Ceca neće slaviti svoj 50. jubilarni rođendan! Pevačica otkazala žurku

07.06.2023

17:00

0

Zbog tragedije koja ih je nedavno zadesila, pevačica ne želi slavlje

Ceca neće slaviti svoj 50. jubilarni rođendan! Pevačica otkazala žurku
Copyright Marija Mladjen/ATAImages

Svetlana Ceca Ražnatović 14. juna puni 50. godina. Iako je bilo u planu da za svoj jubilarni rođendan napravi gala proslavu, pevačica je odustala od toga. 

Zbog tragedije, koja ih je nedavno zadesila, kada je Anastasija Ražnatović izgubila bebu u petom mesecu trudnoće, Ceca je donela odluku da ove godine ne slavi rođendan, već taj dan provede sa porodicom u  porodičnoj kući na Dedinju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca i Anastasija Ražnatović

- Iako je rođendansku proslavu u jednom poznatom beogradskom hotelu mesecima pripremala uz pomoć svoje sestre i najbližih prijatelja, Ceca je shvatila da zbog svega što se dogodilo njenoj ćerki Anastasiji, koja se još oporavlja od gubitka bebe, nije vreme za veliko slavlje. Pevačica će tako 14. jun, dan svog rođenja, provesti u svojoj vili u Ljutice Bogdana, okružena najbližima - započinje priču izvor i dodaje:

- Cecu su sestra Lidija i prijatelji nagovorili da ove godine za svoj rođendan napravi veliko slavlje. Iako u početku nije bila za to, kad je shvatila da oni već mesecima ne odustaju od te ideje i da će sve organizovati, nekako je prihvatila. Počela je već i da se priprema za taj dan, da bira toaletu za to veče, ali je pre nekoliko dana rešila da ipak otkaže proslavu. Shvatila je da zbog Anastasije i njenog stanja još nije vreme za veliko veselje. Iako je i sama Anastasija bila za to da se žurka održi, Ceca je nakon razgovora s njom, ali i ostalim članovima porodice odlučila da definitivno od toga odustane. Jednostavno, ona se ne bi zbog svega lepo osećala i zna da to ne bi bila atmosfera kakva zna da bude na svim slavljima koja Ražnatovići organizuju - ispričao izvor blizak ovoj porodici za Kurir. 

ATAImages/Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

 

Podsetimo, Ražnatovići su malom Željku proslavili treći rođendan u krugu porodice u Titelu, a za najmlađe je priređena prava zabava. Osim što su bili animatori obučeni kao likovi iz crtaća "Patrolne šape", u velikom dvorištu postavljen je i dvorac na naduvavanje.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike