Kajli Džener šminkeru „pocepala" čelo! Šok scena brzo postala viralna (FOTO)

09.06.2023

17:45

0

Sve se odvilo u njenom privatnom avionu, a poznati duo - gotovo da je plakao od smeha

Kajli Džener šminkeru „pocepala" čelo! Šok scena brzo postala viralna (FOTO)
Kajli Džener - Copyright Profimedia

Šminker poznatih i jedan od dobrih prijatelja Kajli Džener, Arijel Tehada, slučajno je povređen u privatnom avionu najmlađe članice Kardašijan-Džener klana. Kajli i on su se, naime, tukli jastucima, prema snimku koji je najpre završio na njegovim Instagramu.

Dženerova se, međutim, usred čitave igre malo precenila, pa mu je „pocepala" čelo, veruje se, rajsferšlusom jastučnice - što je dvojac kroz jednaku dozu šoka i smeha pokazao u istom snimku. On, trenutno, putuje svim društvenim mrežama i privlači ogromnu pažnju javnosti, dok je što se glavnih aktera tiče - sve to skoro i zaboravljen slučaj.

Arijel se, inače, s Kajli druži i sarađuju više od osam godina. On je, takođe, veoma ponosan na sve svoje „Kardašijan-odnose", a pre nego što je svetu pokazao „dramu iz privatnog aviona", kako se to sada plasira na mrežama, objavio je bio poruku sadržaja:

- Ovaj video je u stvari dokaz da sam ja krhka sestra ove naše glamurozne porodice, a Kajli je definitivno agresivni brat.

Uprkos sitnoj, ali i te kako uočljivoj povredi, ni jedno ni drugo nisu prestajali da se smeju, što možete videti u galeriji koja sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike