Šta se zna o „Fredu", misterioznom dečku Kim Kardašijan? Vodi ga u isti restoran gde je nekad sedela s Pitom Dejvidsonom i evo što ga krije!

08.06.2023

18:40

0

Samo što je kazala da želi da uživa u samoći, neko joj je privukao pažnju

Šta se zna o „Fredu", misterioznom dečku Kim Kardašijan? Vodi ga u isti restoran gde je nekad sedela s Pitom Dejvidsonom i evo što ga krije!
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan vrlo je oprezno otvorila dušu o novom izabraniku, kog u okviru porodičnog rijalitija trenutno svi zovu „Fred". Iako je tokom prethodne epizode „Kardašijanovih" naglasila kako joj je i vreme da malo uživa u samoći, izvesni „Fred" je privukao svu njenu pažnju, a prema sopstvenom priznanju, ispunjava i sve njene kriterijume.

Tokom najnovije epizode, inače, Kim je sa Skotom Disikom razgovarala o svojoj novoj ljubavi i oboje su ga nazivali „Drop Dead Fred" samo kako bi sakrili njegov pravi identitet i - uspeli su u tome. Takođe, bivša žena Kanjea Vesta kazala je da bi volela „još neko vreme da se krije" s njim.

Kim Kardašijan. Profimedia
 

- Kada te vide s nekim, a među vama i nije med i mleko, skoro da moraš da se trudiš da bude. Bude te sramota ako se brzo raskantate - pričala je Kim.

- Jedno sam naučila iz pređašnjeg iskustva (s Pitom Dejvidsonom), a to je da su me mediji naveli da mislim da smo mi ušli u neki baš ozbiljan odnos i to veoma brzo - objasnila je zatim u ispovedaonici šoua, pa dodala:

- Hoću još malo da se šunjam. Nema ničag lošeg u tome.

„Freda" joj namestilo društvo

Dalje tokom epizode, Kardašijanova je izjavila kako su joj prijatelji „namestili dejt s nekim", pa se zato uputila u Njujork i to u restoran u kom je nekada sedela s bivšim, Pitom, jer ima „privatni separe na spratu ispod". Ime restorana bili je cenzurisano, ali Kim je istakla da je Dejvidson verovatno svestan da je ona ponovo tu:

- Išla sam tamo na tajne večere s Pitom. On je sad verovatno u fazonu: „Znam šta izvodi."

Pit Dejvidson, Profimedia
 

U jednom od klipova, dok se ona s osmehom dopisivala „sa nekim", ni producenti nisu mogli, a da se ne šale na njen račun.

- Mnogo se ti smeškaš, mlada damo... - dobacivali su joj, na šta je ona samo potvrdila da je „s druge strane linije Fred".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike