Skandali Kardašijanovih o kojima se i danas priča: Pljačka, brak od 72 dana i skrivanje trudnoće su samo delić njihovih života

21.05.2023

08:00

0

Tokom skoro dve decenije uspeli su da naprave neverovatne stvari i dramu koju su samo oni mogli

Skandali Kardašijanovih o kojima se i danas priča: Pljačka, brak od 72 dana i skrivanje trudnoće su samo delić njihovih života
Sestre i majka Kardašijan - Džener - Copyright Profimedia

Sestre Kardašijan - Džener su jedne od najpoznatijih žena na svetu, a tokom godina smo ih, u raznim porodičnim rijalitijima koje su imali, gledali u svakojakim situacijama. 

Drame i skandala im nije manjkalo, a ovo su samo neki koji će ostati upamćeni kao najveći.

Brak od 72 dana

Kim Kardašijan, koju mnogi smatraju ženom koja je proslavila ovu porodicu, iza sebe ima tri braka. Onaj najsmešniji fanovima bio je sa košarkašem Krisom Hamfrisom.

Kao što je poznato, njih dvoje su imali veoma skupo i luksuzno venčanje koje je koštalo čak 10 miliona dolara. No, ubrzo posle gala slavlja, Kim je shvatila da je pogrešila i podnela zahtev za razvod posle samo 72 dana bračnog života, a Kris je tvrdio da je sve bila prevara.

Profimedia
Kris Hamfris i Kim Kardašijan

Kajli skrivala trudnoću

Najmlađa među njima, Kajli Džener, uspela je u nečemu što nijedna sestra nije. Ona je napravila imperiju i postala prva milijarderka u porodici, a onda je, u jednom trenutku, potpuno nestala.

Odmah je počelo da se nagađa šta se dešava sa njom, spekulisalo se da je u drugom stanju, ali niko od njene porodice o tome nije želeo da priča.

U februaru 2018. godine objavila je da je dobila ćerku Stormi.

Profimedia
Kajli Džener

Tristanova prevara sa porodičnom prijateljicom

Džordin Vuds smo kroz rijaliti Kardašijanovih upoznali kao prijateljicu Kajli Džener, veoma simpatičnu i interesantnu, toliko da ju je cela porodica volela. Sve do trenutka dok nije rešila da se spetlja sa Tristanom Tompsonom, košarkašem i nevernim izbaranikom Kloi Kardašijan.

Tristan i Džordin su negirali aferu, ali je ona ipak nestala iz života ove porodice. 

Profimedia
Tristan Tompson

Opljačkana Kim

Možda najveća drama koja je pogodila ovu porodicu je bila kada je Kim Kardašijan opljačkana u Parizu.

Sve se desilo 2016. godine, kada su Kanje Vest i ona bili na Pariškoj nedelji mode. Tokom jedne noći, lopovi su upali u sobu u kojoj je bila Kim i odneli nakit u vrednosti od osam miliona dolara.

- Imali su pištolj uperen u mene i znala sam da će me upucati u glavu. Zatim su mi zalepili traku preko očiju. Molila sam ih da me puste da preživim - pričala je Kim u njihovom rijalitiju svoje iskustvo.

Profimedia
Kim Kardašijan

Brus Džener je postao Kejtlin

Otac Kendal i Kajli Džener, te bivši muž Kris Džener šokirao je sve kada je objavio da će promeniti pol. 

Porodica je prihvatila njegovu odluku, ali su se tokom godina udaljili od Kejtlin zbog njenih postupaka koji im se nisu dopali. Sada se retko viđaju, ali je ćerke i dalje posećuju.

Profimedia
Kejtlin Džener

Nervni slom zbog minđuša

Čini se da je i danas popularan snimak na kom Kris Hamfris baca Kim Kardašijan u more, kada su bili na odmoru 2011. godine. Ona je tada shvatila da je izgubila dijamantske minđuše i počela da vrišti i plače, a Kortni je imala genijalnu izjavu koja se i sada prepričava.

- Kim, tamo negde ljudi umiru - odgovorila je Kortni svojoj sestri.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike