Tužna istina iza natpisa „Kim Kardašijan mi je uništila život": Ovaj čovek tvrdi da ga je starleta saterala u ćošak, evo kako! (VIDEO)

13.04.2023

07:45

0

Više nema šta da izgubi, pa „obilazi" i društvene mreže s ovim znakom brzinom svetlosti

Tužna istina iza natpisa „Kim Kardašijan mi je uništila život": Ovaj čovek tvrdi da ga je starleta saterala u ćošak, evo kako! (VIDEO)
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Brojni korisnici društvenih mreža Instagram, TikTok... Poslednjih dana često nailaze na fotografije i snimke čoveka koji u rukama nosi, naizgled, parče kartona s ručno ispisanom porukom „Kim Kardašijan mi je uništila život". Sadržaj je munjevitom brzinom postao viralan, a sve zbog - Dejvida Libensona, kog je kako on tvrdi poznata starleta i saterala u ćošak zajedno s majkom Kris Džener, ali i čitavom „mašinerijom" koja non-stop stoji iza nje.

Kim Kardašijan, Profimedia
 

Dejvid, naime, kaže da je on taj koji je „stvorio" danas dobro poznat „Kimoji", odnosno aplikaciju s gifovima i emotikonima s likom Kim Kardašijan, piše „Sensacine". Aplikacija je svetlost dana ugledala 2015. i, u tom periodu, Kim je pričala kako joj je oko dve godine trebalo da je realizuje.

Libenson, koji ju je već bio tužio „jer ga je iskoristila", priča potpuno drugačiju priču. Prema njegovim rečima, Kim i njena majka Kris započele su pregovore s njegovom firmom 2013/2014. godine, sa namerom da se iz svega „rodi" pomenuti brend. On je čuvenim sestrama Kardašijan, prema daljim navodima, predstavio proizvod kada su se sastali jednom prilikom u Kalabasasu i ostvarili su „verbalni dogovor da on sve to tako i završi".

 

 

Kada je počeo da radi na svemu, pozvao ga je pravni tim Kardašijanove i upitao da li je već odradio registraciju za „Kimoji", te mu ponudio da oni to obave umesto njega „preko svojih kanala", ne bi li sve prošlo brže i lakše. To je bio trenutak kada je sve pošlo nizbrdo, jer je tim trejdmarkovanje preuzeo na sebe, a izuzeo njegovo ime.

Dejvid je Kim tužio 2019. godine i tražio je 100 miliona dolara. Dao je na uvid sve dokaze da je „Kimoji" napravljen po njegovom konceptu. Advokat starlete okarakterisao je ovaj potez „apsurdnim i lažnim", nakon čega je s njihove strane uzvraćeno kontratužbom. Potraživano je onda 300 miliona, jer su znali da on te pare nema i da će morati da se povuče.

Dejvid Libenson, Instagram screenshot / davidliebensohn
 

On je to i uradio, ali Kardašijanova i Dženerova zatim su tražile 400.000 dolara za sudske troškove i kao nadoknadu za sve kroz šta su prošle, što je Dejvida oteralo u bankrot. Porodica mu se zatim raspala zbog finansijskih problema - od žene se razveo i danas živi u kolima, radi dva posla, a od ljudi traži izvesne donacije ne bi li uspeo da vrati sve svoje dugove „od okršaja s Kardašijanovima".

Prema natpisu, navodi se zatim, napravio je sajt „Kim Kardašijan mi je uništila život, tačka kom" preko mobilnog telefona i iz auta u kom živi. Pošto, kažu, više i nema šta da izgubi, rešio je da na sve načine pruži javnosti na uvid svaki detalj drame, a putem istog se njemu uplaćuje novac.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike