Kim Kardašijan otvoreno o deci i majčinstvu, otkrila kroz šta sama prolazi: Ima noći kada zaspim plačući

22.05.2023

20:21

0

Američka zvezda sama odgaja četvoro dece, koje je dobila sa bivšim mužem

Kim Kardašijan otvoreno o deci i majčinstvu, otkrila kroz šta sama prolazi: Ima noći kada zaspim plačući
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan, jedna od najpoznatijih žena na svetu, pred kamerama je stalno, ali čini se da stalno upoznajemo neke nove stvari o njoj. Tako je ona sada govorila na temu majčinstva, te otkrila da ne postoji ništa teže od uloge majke.

Kako je ispričala u jednom podkastu Kim, koja sa Kanje Vestom ima četvoro dece - Nort, Sejnta, Čikago i Psalma, je mnogo puta čula rečenicu koja, po njoj, ne može biti tačnija.

Tanjug/AP
Kim Kardašijan

- Svi kažu da su dani dugi i godine kratke, a ta rečenica ne može biti istinitija.  Kad ste u tome, mislim, posebno dok su bebe i dojite... Ludilo se događa. Pravo ludilo. Ipak, to je najbolji haos -rekla je članica poznate porodice Kardašijan, pa otkrila da nekada noću zaspi plačući:

- Najteža je stvar. Ima noći kada zaspim plačući! Znate, teško je sa svim raspoloženjima i karakterima, ponekad se svađaju, nema nikoga da mi pomogne. Ja sama moram biti i dobar i loš policajac.

Profimedia
Kim Kardašijan

Kim je na kraju rekla da ne postoji način da se pripremiš na to da budeš roditelj.

- Roditeljstvo je je*eno teško. Tako ga jedino mogu opisati. Najzahvalniji je posao na celom svetu. Nema ničeg što te može na to pripremiti, koliko god čekao. Nije me briga što čekate. Nikad niste spremni -  rekla je Kim, ističući da oseća ponos što uspeva da savlada izazove roditeljstva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike