"Moja mama ne kuva, ona ima kuvara": O pismu ćerke Kim Kardašijan bruje svi, Čikago otkrila ono što je rijaliti zvezda skrivala

16.05.2023

12:05

0

Mlađa ćerka ju je lepo opisala, a ona nije odolela da to podeli

"Moja mama ne kuva, ona ima kuvara": O pismu ćerke Kim Kardašijan bruje svi, Čikago otkrila ono što je rijaliti zvezda skrivala
Kim Kardašijan - Copyright Tanjug/AP

Kim Kardašijan, jedna od najpoznatijih žena na svetu, definitivno uživa sa svojom decom, pa je nije sramota ni da podeli kada nešto možda loše o njoj kažu ili napišu.

Tako je, za "Dan majki", na svom nalogu na Instagramu podelila nešto nalik na pismo, koje je napravila njena mlađa ćerka Čikago. 

U "pismu" je Čikago opisala neke stvari o svojoj majci, koje su nasmejale javnost.

- Moja mama ima 22 godine - bilo je prvo što je Čikago napisala, što nije tačno, jer Kim ima 20 godina više. No, to nije bilo ono što je sve nasmejalo.

Na pitanje šta mama najbolje kuva, u odgovoru piše:

- Mama ne kuva. Ona ima kuvara - napisala je Čikago, ćerka Kardašijanove, što je ona kratko prokomentarisala sa: "O moj Bože".

- Omiljeno jelo joj je salata. Kada odmara, najviše voli da spava u svom krevetu. Volimo da se igramo sa njom. Veoma je dobra u teretani. Moja mama je specijalna zato što me voli - piše u ostatku pisma.

Profimedia
Kim Kardašijan

Ona se potom opravdala objavljujući storije na kojima sprema ručak.

- Či je pogrešila, ja kuvam - napisala je Kim, koju je sve ovo veoma nasmejalo, a nema sumnje da ćemo mnoge zanimljivosti videti i u novoj sezoni njihovog porodičnog rijalitija "Kardašijanovi".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike