Putovanje Kim Kardašijan u Australiju obavijeno velom tajni: Posetila Pita, ali jedno nisu uspeli da sakriju

21.07.2022

18:58

0

Njih dvoje su baš uživali

Putovanje Kim Kardašijan u Australiju obavijeno velom tajni: Posetila Pita, ali jedno nisu uspeli da sakriju
profimedia-0688174251 - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan je rešila da napravi pauzu od obaveza, te da otputuje u Australiju kod svog dečka Pita Dejvidsona. Glumac tamo trenutno radi na novom filmu, a njih dvoje se nisu videli četiri nedelje.

Romantičan gest Kardašijanove naišao je na oduševljenje javnosti, a njoj je sigurno bilo i lako da napravi romantičan gest, s obzirom na to da je pre nekoliko meseci pazarila privatan avion. 

Kim je, kako se navodi, provela četiri dana sa Pitom, a za to vreme uglavnom su bili u hotelskoj sobi. Ipak, jedne večeri su rešili da odu u restoran, a sada je otkriveno i kako su tamo uživali.

Profimedia
Pit Dejvidson i Kim Kardašijan

Konobar italijanskog restorana u mestu gde su bili Kim i Pit ispričao je da je posluživao slavnu gošću i njeno društvo, a na kraju je ceh bio 576 australijskih dolara, odnosno oko 400 evra.

Ovaj momak je takođe ispričao da je Kim platila račun, te da je ostavila i veliki bakšiš, ali nije otkrio o kom iznosu se radi. Kako je ispričao, oni su uživali u salatama, tartufima, picama i ribljim jelima, te slatkišima poput čokoladne torte i slatke pice sa Nutelom.

Da nije bilo njega, Kim bi uspela u svojoj nameri da njen put do Australije prođe neprimećeno, a ona se inače već vratila u Ameriku.

Profimedia
Pit Dejvidson i Kim Kardašijan

- Ovde je samo da bi bila sa Pitom i ne želi da joj niko smeta. Javila bi se ukoliko naletite na nju, ali definitivno nije želela da se fotografiše sa ljudima. 

Kako je otkriveno, kada bi htela da napusti hotel u kom su odseli, ona bi koristila izlaz za osoblje, kako je ne bi videli drugi gosti hotela. Takođe, koristila je i automobile kao mamce da bi izbegla paparace.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike