Kim Kardašijan kod Pita Dejvidsona ide trajektom: Staten Ajland je ovako „pobedio" Los Anđeles!

19.04.2022

06:00

0

Par u rodnom kraju komičara provodi vreme - kao sav normalan svet

Kim Kardašijan kod Pita Dejvidsona ide trajektom: Staten Ajland je ovako „pobedio" Los Anđeles!
profimedia-0681076659 - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan je, otkako je u vezi s Pitom Dejvidsonom, očito procvetala i radi stvari koje do sada (posebno u braku s Kanjeom Vestom) nije radila. Skupi restorani, na primer, više nisu njeno „mesto broj jedan", a kod mlađanog izabranika odlazi i trajektom, bez problema.

- Staten Ajland je mnogo lepo mesto - počela je svoju priču Kim u „Live with Kelly and Ryan".

- Baš se super provodimo tamo - dodala je objasnivši kako je njena ideja bila da posete mesto odakle je Pit, pa priznala da je tamo išla trajektom.  

- Da, svuda idemo tako. Ne znam šta da vam kažem, opuštajuće je. Kao da smo sami, niko nas ne dira ni kada šetamo gradom tamo. Zato se i zabavljamo na razne načine. Pica je preukusna. Staten Ajland je generalno veoma zabavno mesto - ispričala je.

Kim je, inače, prvi put viđena s Pitom u njegovom rodnom kraju u novembru 2021. Tom prilikom, večerali su zajedno u jednom restoranu italijanske kuhinje, a zatim otišli i u bioskop zajedno i gledali „Spajdermena".

Upitana o Dejvidsonu danas, kaže kako je njegova iskrenost iznova i iznova privlači.

- Ranije nisam znala mnogo o njemu. Nekoliko puta smo se sreli na događajima. Kad god bismo razgovarali, delovao je nekako fino. Ali opet, nismo se poznavali uopšte. Sada, što ga više znam, sve više sam uverena da je divna osoba - otvorila je dušu ona.

Kim Kardašijan i Profimedia
 

Sa druge strane, kad ne uživaju kod njega, dosta vremena svakako provode u Los Anđelesu, kod nje.

- „Odlepio" je za njom, a ona ne krije koliko joj prija što često provode vreme zajedno. Njen porodica ga je, takođe, dobro prihvatila - ispričao je insajder za strane medije.

Što se tiče vožnji trajektom, to se možda uskoro promeni - pošto je Dejvidson s kolegom iz SNL-a pazario jedan pa najavio kako planira da ga pretvori u decommissionedbrod za žurke".

- Napravićemo bar, restoran... Biće tu dosta zabave i čuvaćemo ga pri gradu. Biće super, a može i da propadne, jer već znam koliko ću biti zauzet u narednom periodu - našalio se na kraju komičar govoreći za „People", pošto je s investitorima zajedno dao 280.000 dolara za ovaj „provod".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike