Bijonse započela veliku svetsku turneju: Zbunjeni fanovi sumnjaju da je ovo razlog nedostatka vatrenog plesa! (FOTO/VIDEO)

12.05.2023

07:45

0

Spekuliše se da je na sceni rezervisana zbog operacije kojoj se nedavno podvrgla

Bijonse započela veliku svetsku turneju: Zbunjeni fanovi sumnjaju da je ovo razlog nedostatka vatrenog plesa! (FOTO/VIDEO)
Bijonse - Copyright Profimedia

Planetarno popularna pevačica Bijonse, nakon pet godina pauze, započela je svetsku turneju "Renaissance World Tour", velikim koncertom u Stokolmu u Švedskoj. 

Sudeći po rekacijama publike na društvenim mrežama, na snimke i fotografije iz "Friends" Arene u Švedskoj, kraljica performansa prevazišla je očekivanja svetske javnosti, i odužila se publici koja za prošlogodišnji album "Renesansa" nije dobila nijedan spot.

Bijonse je pored svojih najvećih hitova izvela svih 16 numera sa novog albuma, a ovaj audio-vizuelni spektakl upotpunila je visokobudžetnim kostimima koje potpisuju poznati svetski brendovi, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Međutim, svetski mediji prenose da je Bijonse turneju započela "pogrešnom nogom", te da na sceni nije pokretljiva kao što su fanovi navikli.

Snimci sa premijernog nastupa dobitnice Gremija u Stokholmu postali su viralni na društvenim mrežama, a mnogi fanovi su primetili njen neuobičajeno suzdržani ples, što je ponovo pokrenulo spekulacije da se pevačica podvrgla operaciji stopala.

Dok je nosila izazovnu scensku garderobu, Bijonse se navodno suzdržavala od izvođenja svojih prepoznatljivih poteza, dok su igrači oko nje davali sve od sebe.

Posebno je bilo sumnjivo to što je pevačica koncert otvorila numerom "Dangerously in Love 2", nakon čega su se ređale i druge balade, umesto energičnijih pesama. Zbog čega mnogi fanovi veruju da se pevačica oporavlja od operacije stopala.

- Možete joj reći da je veoma pažljiva sa nogom (verovatno po nalogu lekara) - spekuliše jedan tviteraš, dok su je mnogi okarakterisali kao rezervisanu na sceni.

- Nešto definitivno nije u redu sa Bijonsinim stopalom. Ne kreće se i ne pleše onoliko koliko to obično radi. Ipak, ona i dalje meša - dodao je drugi.

Inače, glasine o tome da se Bijonse bori sa povredom prvi put su se pojavile u januaru, kada je jedan muzički novinar u tvitu napisao da se podvrgla "operaciji stopala", pre nego što je oduševila publiku u Dubaiju na otvaranju hotela "Atlantis The Roial".

Nastup koji je održan šest meseci nakon objavljivanja njenog poslednjeg albuma "Renaissance", bio je njen prvi nastup posle 2018. godine. Pevačica je pomenuti album inače posvetila kvir zajednici i ujaku Džoniju, koji je bio gej. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike