Izgubio sam brata na tri minuta, a onda i svoju bebu! Nemanja Gudelj zaplakao: Ova godina je veoma teška za mene

02.06.2023

08:55

0

Fudbaler se obratio svojim saigračima i fanovima

Izgubio sam brata na tri minuta, a onda i svoju bebu! Nemanja Gudelj zaplakao: Ova godina je veoma teška za mene
Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj - Copyright Instagram screenshot / nemanjagudelj

Nemanja Gudelj slavio je juče pobedu sa svojim timom iz Sevije pošto su osvojili titulu Lige šampiona u Budimpešti, a po povratku u Španiju, obratio se svojim saigračima, navijačima i vatrenim fanovima kluba za koji igra. 

Šampioni su u jednom momentu izašli na balkon kako bi pozdravili okupljene, a Gudelj se obratio svima, a u jednom trenutku je čak i zaplakao.

- Mnogo vam hvala na podršci i na svemu što ste nam dali, ne samo u ovom trenutku, već tokom čitave sezone. Bila je ovo jedna od najtežih godina u mom životu, na 3 minuta sam bio izgubio svog brata, a onda sam sam izgubio svoju bebu... - rekao je on drhtavim glasom i na kraju zaplakao, a saigrači i navijači su skandirali njegovo ime. 

- Usput... Nije prošao ni jedan trenutak, ni jedan sekund, da nisam osetio vašu podršku. Ali nisam odustao zbog svega toga. I ovo je za nju i za sve nas - rekao je Gudelj.

Podsetimo, Anastasija Ražnatović i Nemanja su sa javnošću podelili da su izgubili bebu, te da je pevačicina trudnoća prekinuta u petom mesecu.

Instagram printscreen/rachiddriverchaff
Anastasija Ražnatović

- Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti - napisao je Gudelj na Instagramu, a Anastasija se povukla sa društvenih mreža. 

Inače, Nemanjin brat, Dragi Gudelj se u martu ove godine onesvestio se na utakmici, a posle brze intervencije lekara, fudbaler je hospitalizovan i ukazana mu je sva potrebna pomoć. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike