Otkrivamo kada Anastasija Ražnatović stiže i koliko ostaje u Beogradu: Mir porodičnog doma je sve što joj treba nakon gubitka bebe

01.06.2023

08:30

1

Pevačica konačno dobila španske papire sa kojima može da putuje van Evropske unije

Otkrivamo kada Anastasija Ražnatović stiže i koliko ostaje u Beogradu: Mir porodičnog doma je sve što joj treba nakon gubitka bebe
Anastasija Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/M.M.

Proteklog ponedeljka odjeknula je tužna vest o gubitku bebe Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja, kada je fudbaler putem svog Instagrama obavestio javnost o nemilom događaju.

Ova informacija pogodila je čitavu javnost, a naročito porodice Ražnatović i Gudelj koje su se neizmerno radovale dolasku prve unuke. 

- Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti - napisao je Nemanja Gudelj u saopštenju.

ATAImages/ Antonio Ahel/ Blic TV "Ceca Show"
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović

Kako navodi izvor blizak pevačici, Anastasija nakon gubitka bebe prolazi kroz težak period, zbog čega je odlučila da spakuje kofere i vrati se u Beograd kod svojih najbližih. Ona je proteklog vikenda trebalo da sleti u srpsku prestonicu, međutim, pukom srećom se zadržala u Sevilji, jer joj je već u ponedeljak javljeno da su papiri na koje je čekala i zbog kojih nije smela da putuje van granica Evropske unije, konačno sređeni.

Kako nezvanično saznajemo, Anastasija će u rodni grad doći nakon Nemanjine utakmice u Budimpešti, u naredna dva dana. U Beograd stiže nakon nekoliko meseci odsustva, a s obzirom da prolazi kroz najteži period, te da su joj više nego ikada potrebni mir i podrška, u porodičnoj vili na Dedinju će se zadržati dve nedelje, a možda čak i mesec dana.

Ražnatovićeva se usled pobačaja povukla i sa društvenih mreža, te je privremeno ugasila nalog na Instagramu, a najveća podrška joj je trenutno dečko Nemanja, od kog se ne odvaja. 

Instagram printscreen/raznatovicanastasija
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović

Ono što je posebno raduje u ovim trenucima, jeste što će konačno imati priliku da se susretne sa drugim sinom Veljka i Bogdane Ražnatović, malim Krstanom, kog je do sada viđala samo putem video-poziva i fotografija. 

Pored malog Željka, u Sevilji su joj najviše nedostajale majka Ceca Ražnatović i tetka Lidija Ocokoljić, koje planiraju posetu Španiji, nakon Anastasijinog oporavka i povratka u Sevilju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca i Anastasija Ražnatović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike