Anastasija doživela Cecinu sudbinu: Pevačica tek nedavno ispričala šta se desilo kada su Arkan i ona izgubili bebu

30.05.2023

11:57

0

Čuvala je tajnu 27 godina

Anastasija doživela Cecinu sudbinu: Pevačica tek nedavno ispričala šta se desilo kada su Arkan i ona izgubili bebu
ceca i anastasija ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nemanja Gudelj objavio je tužnu vest da su Anastasija Ražnatović i on izgubili bebu čiji se dolazak očekivao u septembru, a pevačica se odmah povukla sa društvenih mreža.

Ceca Ražnatović se nije oglasila o naprasnom prekidu trudnoće ćerke, ali je tek pre nekoliko meseci obelodanila da je pre više od 27 godina imala spontani pobačaj. Iako još nisu poznati problemi s kojima se Anastasija susrela, njena majka ispričala je u "Ceca show" šta se njoj dogodilo kada je prvi put zatrudnela sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Instagram printscreen/raznatovicanastasija
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović

Ceci se spontani pobačaj dogodio mesec i po dana pre nego što je trebalo da se uda, a odlučili su da ne pomeraju venčanje zakazano za 19. februara 1995. godine.

- Izgubila sam bebu u trećem mesecu trudnoće. Željko i ja smo čekali bebu pre nego što smo se venčali. Svadbu smo zakazali u februaru, a ja sam pre toga ostala u drugom stanju. U međuvremenu sam, nažalost, izgubila bebu - rekla je Ražnatovićeva u ispovesti, a onda objasnila da je išla na veštačku oplodnju. 

- Dogovorili smo se da ne pomeramo datum svadbe, pa smo sudbonosno „da" izgovorili kada smo i planirali, 19. februara 1995. godine - naglasila je Ceca tada, prvi put govoreći na ovu temu.

Za razliku od Anastasije i Nemanje koji su sa javnošću podelili vest o nemilom događaju, Arakan tada nije želeo nikome da priča o tome, pa se navodno poverio samo jednom čoveku - kumu Borislavu Peleviću.

Printscreen Youtube/Svetlana Ceca Raznatovic
Malo pre venčanja su izgubili bebu: Arkan i Ceca

Bračni par kasnije je dobio dvoje dece - Veljka i Anastasiju.

- Željko i ja smo i dalje želeli decu, ali nisam mogla da zatrudnim. Zato sam otišla u bolnicu „Narodni front" na vantelesnu oplodnju. Pokojni suprug me je podržao i učestvovao sa mnom u kompletnom programu, iako je bilo evidentno da on nije imao problem, budući da je imao već sedmoro dece - otkrila je Ražnatovićeva tajnu posle skoro tri decenije.

Podsetimo, Gudelj se oglasio na Instagramu sinoć kasno, 29. maja, napisavši da imaju loše vesti.

- Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti.

Instagram screenshot/ nemanjagudelj
Objava Nemanje Gudelja

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike