"Plačem od jutros" Aleksandra Mladenović emotivna na rođendan: Otkrila šta joj je Ceca rekla nakon Anastasijinog gubitka bebe (VIDEO)

31.05.2023

21:12

0

Izdaje novi album, a spremna je i za novu ljubav

"Plačem od jutros" Aleksandra Mladenović emotivna na rođendan: Otkrila šta joj je Ceca rekla nakon Anastasijinog gubitka bebe (VIDEO)
Anastasija Ražnatović i Aleksandra Mladenović - Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Aleksandra Mladenović proslavila se u talent-šou programu "Zvezde Granda", a javnost ju je odmah zapazila jer potiče iz istog kraja kao Ceca Ražnatović - iz Žitorađa.

Mladenovićeva je večeras okupila brojne medijske ekipe, među kojima je bila i ekipa 24sedam, u jednom prestoničkom restoranu, gde večeras proslavlja rođendan, ali i promoviše svoj novi, drugi studijski album "Predstava".

- Slavim promociju mog novog albuma, večeras je izašla nova pesma, a do avgusta će izaći ceo album. A drugo, slavim rođendan, koji je drugog juna, ali večeras ću ga proslaviti - počela je Aleksandra.

24sedam/D. B.
Aleksandra Mladenović

Pevačica priznaje da je veoma emotivna zbog uspeha koji je postigla, te ceo dan plače od ponosa.

- Od jutros plačem, jako sam emotivna i imam tremu. Drugi album, svašta mi se dešava u životu, evo i sad se plašim da ne zaplačem. Večeras ću samo da nazdravim jednim aperolom, ne smem mnogo. Sve u svemu, neću piti večeras - otkrila je uzbuđeno.

Spremna za novu ljubav

Potom se osvrnula na ljubavni život, pa priznala da je mnogo opreznija u prijateljstvu nego ranije, jer su je mnogi razočarali.

- Aleksandra je od prvog albuma dosta zrelija, svakako donosim nešto novo i drugačiju Aleksandu, nego ranije. Uskoro će izaći i moja autobiografska pesma, govori o tome da sam za sve dobra, osim za sebe. Što se tiče ljubavi, ne bih mnogo komentarisala. Što se tiče prijateljstva, čistku jednu sam napravila i hladna sam za takve osobe, o tome pevam u toj pesmi. Sazrela sam i sad vidim ko su mi prijatelji, a ko ne, ko mi je zabo nož u leđa, a ko ne - priznaje pevačica.

- Vidim pravo lice ljudima na vreme, proputovala sam ceo svet i prosto mogu da vidim ko mi šta misli. Ja sam neko ko daje više šansi, ali kada stavim tačku, ne postoji šansa da se vrati... Bio to partner ili prijatelj - dodala je.

24sedam/D. B.
Aleksandra Mladenović

- Imala sma muškarce koji su me gladali iz koristi, koji su bili sa nom zarad popularnosti. Ali što se tiče plaćanja, možda se zadesio neki da ne znam. Rekla sam da ću se posvetiti sebi i svom ljubavnom životu kada izbacim drugi album - rekla je Aleksandra.

Bolna tema

Za kraj se osvrnula na tužnu vest o gubitku bebe Anastasije Ražnatović, pa otkrila da se čula sa Cecom nakon nemilog događaja.

- Iskreno čula sam se sa Cecom, nisam želela da otvaram tu temu, jako mi je to bolna tema i potreslo me je. Ceca mi je napisala da ne može da dođe zbog čitave situacije i ja to razumem. Tako da ne bih želala da komentarišem, to je jako bolna tema - zaključila je Mladenovićeva.

Intervju sa Aleksandrom Mladenović u celini možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike