Domaće i svetske zvezde se opraštaju od Tine Tarner, Eros Ramacoti skrhan bolom: Izgubili smo najbolju

24.05.2023

22:51

0

Mnogi su aludirali na njen veliki hit "The best"

Domaće i svetske zvezde se opraštaju od Tine Tarner, Eros Ramacoti skrhan bolom: Izgubili smo najbolju
Tina Tarner - Copyright Profimedia

Tina Tarner, muzička ikona, napustila nas je danas u 83. godini, a brojne javne ličnosti, kako sa domaće, tako i sa svetske scene se opraštaju od nje.

Milica Todorović je na svom storiju objavila fotografiju Tarnerove uz reči "Zauvek ćeš ostati 'the best'" i emotikonima bele lastavice i srca.

AP Photo
Tina Tarner

- Otišla je moja inspiracija, moj idol, najveća diva, snaga, glas. Počivaj u miru, draga Tina. Ti si jednostavno najbolja - napisala je Neda Ukraden.

Aca Lukas je na svom nalogu na Instagramu napisao: "Počivaj u miru, kraljice roka". 

Seka Aleksić je poručila - Ti si jednostavno najbolja, dok je Jovana Pajić stavila emotikon crnog srca.

S druge strane, Eros Ramacoti, koji je imao i duet sa Tinom, veoma je potresen zbog njene smrti.

 

 

- Duboko sam potresen zbog vesti o smrti najveće ženske umetnice svih vremena, sjajne žene i globalne ikone. Tina je bila simbol svih nas, u svakoj formi - umetničkoj i ljudskoj. Izgubili smo nabolju, izvanrednu osobu. Zdravo Tina, uvek ću ti biti zahvalan - napisao je on uz video sa pevačicom.

- Jednostavno najbolja. Počivajte u miru, gospođo Tarner. Volela sam vas i volim vas. Hvala vam. Božji blagoslov - napisala je glumica Sara Džesika Parker.

Profimedia
Tina Tarner

- Ova žena je objednila sve. Talenat. Radost. Milost. Klasu. Kakva legenda u svakom pogledu. Njena muzika živi. Njene lekcije žive i dalje. Njen primer živi. Molitve njenom mužu i porodici. Bog te blagoslovio, Tina. Neka joj je večna slava - poručila je glumica Rita Vilson.

- Počivaj u miru, legendarna Tina Tarner. Srušili ste barijere za žene i umetnice širom sveta. Vaš je talent bio jedinstven. Zauvek ću ceniti vreme koje smo proveli zajedno. Đani i ja smo te voleli, kao i ceo svet - poručila je Donatela Versaće.

„To su bile njene poslednje reči, upućene meni..."

Anđela Baset, koja se našla u ulozi Tine u okviru biografskog ostvarenja „What's Love Got to Do with It" otkrila je opraštajući se šta joj je čuvena pevačica poslednje rekla. Za „Today", naglasila je i kolika joj je bila čast što ju je poznavala.

- ...Onima koji su živeli u strahu, Tina Tarner je pokazala kako prelepa budućnost ispunjena ljubavlju, slobodnom, treba da izgleda. „Nikada me nisi imitirala. Zaronila si u svoju dušu i pronašla svoju, unutrapnju Tinu, pa nju pokazala svetu", to je bilo poslednje što mi je rekla. Zauvek ću to pamtiti - objasnila je u svom saopštenju.

Tina Tarner, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike