Bijonse prozvala muža u novoj pesmi i to zbog sestre: Novi problemi ili stare rane?

30.07.2022

21:00

0

Njen novi album je napokon ugledao svetlost dana

Bijonse prozvala muža u novoj pesmi i to zbog sestre: Novi problemi ili stare rane?
profimedia-0681453728a - Copyright Profimedia

Pop ikona Bijonse objavila je, nakon šest godina, novi studijski album pod nazivom "Renesansa". Ova vest je obradovala na milione njenih fanova, iako je album neočekivano procurio u javnost dva dana pre datuma izlaska. 

U novim pesmama ona se osvrnula i na svoj odnos sa Džej Zijem, koji traje više od dve decenije. To je pokazala stihovima "niko nije savršen" i "ne treba da prihvata savete".

Profimedia
Bijonse

Podsetimo, Bijonse je prvi put progovorila o neverstvu svog supruga na albumu "Lemonade" koji je objavljen 2016. godine. Džej Zi se i sam iduće godine osvrnuo na skandal i izjavio da je njegov način preživljanjava rezultirao emotivnom zatvorenošću i na kraju prevarom.

No, sada se Bijonse dotakla i skandala koji se desio 2014. godine, u kom su glavni akteri bili njen muž i njena sestra Solanž. Te godine je ona snimljena kako u liftu napada Džej Zija na MET gali, a nakon toga su izdali zajedničko saopštenje, u kom su naveli da je to "privatna porodična stvar".

Profimedia
Bijonse

U jednoj od novih pesama, "Cosy", Bijonse se osvrnula na taj događaj, te otpevala stih "Mogu li ti predložiti da se ne zaje*avaš sa mojom sestrom". 

Neki smatraju da je ovo njen osvrt na taj događaj, dok ima onih koji misle da su se desili novi problemi u porodici. Šta je istina, videćemo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike