Sinanova udovica prvi put posle Rašidove smrti! Pomenula i Sakićevu imovinu: Stanove su dobili ološi!

23.05.2023

13:36

0

Ona je rekla da Rašidova majka i brat nastavljaju tamo gde je on stao

Sinanova udovica prvi put posle Rašidove smrti! Pomenula i Sakićevu imovinu: Stanove su dobili ološi!
Copyright Instagram printscreen/ ssabinasakic

Sin Sinana Sakića, Rašid, preminuo je iznenada u 45. godini u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, a sada se prvi put javno oglasila pevačeva udovica Sabina Sakić.

Ona je pomenula i testament, ističući da je dugo prolazila golgotu nakon Sinanove smrti, pa je pomenula i Rašidovog brata.

- Ostavinska rasprava nije rađena po testamentu. Rađena je po Sinanovoj imovini, što znači da su samo kuća, pištolj, auto bili na njegovo ime, a stanove koji su dobili ološi, dva brata od kojih je jedan umro u zatvoru, a drugi živi u Tuzli i plasira laži... Oni su dobili od mene stanove na poklon. Umrli je odmah pre dve godine svoj stan prodao, a drugi u Tuzli živi sa svojom porodicom - rekla je Sabina i dodala da su problemi nastavljeni i sada posle Rašidove smrti.

- Pošto su majka i brat nastavili provokacije i ne čekajući da umrli bar jedno vreme počiva u miru... Nažalost, oni nastavljaju tamo gde je on stao. Navikli su na sastanke u kući majke preminulog, gde su donosili odluke odmah posle Sinanove smrti, da li su svi prisutni na sastanku saglasni da mi otmu sve... Ovu izjavu lično mi je saopštio član sastanka Medo Sakić i njegova supruga Alisa - rekla je Sinanova udovica za Pink, pa dodala:

Antonio Ahel/ATAImages
Rašid i Sinan Sakić

- Svi koji su učestvovali u ovim provokacijama i smišljali lažne tekstove odmah nakon Sinanove smrti će odgovarati zakonski, a ako ih ne stigne ovozemaljski sud, stići će ih Božji sud.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike