Sabina Sakić tvrdila da je prolazila pakao zbog Rašida: Optužila ga je da joj je zapalio kuću, on joj je ovako odgovorio

16.05.2023

14:43

0

Svako je imao svoju verzije istine

Sabina Sakić tvrdila da je prolazila pakao zbog Rašida: Optužila ga je da joj je zapalio kuću, on joj je ovako odgovorio
Sinan i Sabina Sakić - Copyright Instagram printscreen/ ssabinasakic

Rašid Sakić, sin pokojnog Sinana Sakića, preminuo je u 45. godini, a vodio je veoma buran život. Ni sa familijom se nije slagao, a pogotovo je njegova maćeha Sabina imala probleme sa njim.

Kako se navodilo u medijima, Rašid je posle smrti oca tražio novac od Sabine, stalno joj dolazio na kućni prag i pretio joj. Navodno, Sabina nije želela da ga prijavi, ali se pročulo šta se dešava, pa ju je policija sama pozvala na razgovor.

Printscreen Facebook/ RašidSakić
Rašid Sakić

U maju 2020. godine izgorela je kuća Sinana Sakića u Loznici. Tada je Sabina podnela krivičnu prijavu protiv Rašida, za kog je mislila da je podmetnuo požar.

- Zapaljena je kuća koja se vodi na moje ime, ali i druga gde živi Đulkica. On je to zapalio, Rašid Sakić, Sinanov sin, koji je pre samo šest dana pretio da će nas zapaliti, da ću čupati kosu s glave. Za njim je zbog drugih krivičnih dela raspisana poternica. Pravio je velike probleme nama kao porodici. Poslednji put je uhapšen sa 27 kilograma narkotika. On je u pokretu od Loznice, čamcem prelazi i zapali kuću - govorila je tada Sabina.

Printskrin/facebook
Sabina i Sinan Sakić

U novembru prošle godine u domaćim medijima je osvanulo navodno pismo koje je Rašid napisao iz zatvora gde je, između ostalog, govorio i o požaru za koji su ga optužili.

- Kada je usledilo ono paljenje kuće u Loznici, automatski su okrivili mene iako sam bio u inostranstvu. Klevetanju nema kraja. Mislio sam doći će i tome kraj kada se budale izlupetaju - napisao je, navodno, Rašid tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike