Otkriveni vreme i mesto sahrane Rašida Sakića

20.05.2023

09:58

0

Najbliži članovi porodice će ga ispratiti na večni počinak

Otkriveni vreme i mesto sahrane Rašida Sakića
Rašid Sakić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Sin pokojnog pevača Sinana Sakića, Rašid Sakić, poznatiji kao Ćelo, iznenada je preminuo u 45. godini dok je služio zatvorsku kaznu u Sremskoj Mitrovici, a ispraćaj na večni počinak biće održan, kako se navodi, u subotu, 20. maja u Loznici u 14 časova. 

Tada će njegovi najbliži članovi porodice moći da se oproste od njega.  

Podsetimo, kako su izjavili iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, Rašid Sakić se nije probudio iz sna, a bio je na izdržavanju trogodišnje kazne zbog razbojništva. 

ATAImages/Antonio Ahel
Rašid Sakić

 

On, inače nije imao korektan odnos sa svojom porodicom, sestra Đulkica Sakić Amzić ga je svojvremeno okarakterisala kao silovatelja, a potom je on zapalio porodičnu kuću Sakića, a ni meštani Loznice nemaju lepe reči sa Sakića - svi kažu da je bio strah i trepet. 

- O ovom nasilniku, ubici i narkomanu šta da vam bilo ko priča. Uništio je porodicu, uništio je sve. Jadna ona njegova žena, ko zna gde je završila, kao da je u zemlju propala, nigde je nema. U tom stanu više niko ne živi. Ona je u njemu živela, a on je ponekad svraćao kad nije bio u bekstvu ili u zatvoru. Bio je strah i trepet i mladima i starijima, tukao je ovde nedužnog mučenog čoveka nasred ulice ispred radnje koju drži ceo život, onda onog što je ubio, ma, ljudi, verujte mi, svima nam je laknulo - rekao je jedan meštanin Loznice, prenosi Kurir.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike