"Uništio je porodicu" Komšije iz rodnog kraja Sinana Sakića nemaju lepe reči o pokojnom Rašidu: Tetka neće ni da čuje za njega

17.05.2023

22:50

0

O njegovoj supruzi odavno ništa nisu čuli

"Uništio je porodicu" Komšije iz rodnog kraja Sinana Sakića nemaju lepe reči o pokojnom Rašidu: Tetka neće ni da čuje za njega
Rašid i Sinan Sakić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Sin pokojnog pevača Sinana Sakića, Rašid Sakić, pre bekstva iz Srbije i hapšenja, živeo je u Loznici, gde inače živi veliki broj članova porodice Sakić.

Rašid je u utorak preminuo u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, a jedna medijska ekipa je sada posetila njegov rodni kraj, i ulicu u Loznici u kojoj je nekada živeo Sinan sa porodicom. Svakome ko ode tamo, za oko prvo zapadne spaljena kuća. Sinanova udovica Sabina je svojevremeno za taj požar optužila upravo pokojnog Rašida. Izgoreli krov, razbacano đubre po dvorištu i hrpa neplaćenih računa, samo dokazi koji pokazuju da tu niko ne živi.

Tu je i Sinanova kuća, u kojoj sada živi njegova sestra, a Rašidova tetka, koja nije želela da priča o pokojnom bratancu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sinan Sakić

- Nemam ja šta da vam pričam o njemu. Njegova dela su dosta rekla o njemu, a i majka mu je živa, pa nju potražite - poručila je kratko tetka pokojnog Rašida.

Za razliku od tetke, komšije su imale šta da kažu o Rašidu, međutim, niko nije imalo lepe reči.

- Ne znam šta bih vam rekla, on je haos napravio za života. Što se mene tiče, neka mu je laka zemlja i neka mu Bog sudi. On je toliko zla i stresa naneo ovoj porodici da je to strašno, pa i Alen nije dete za primer, ali ono što je on radio je strašno. Pogledajte ovu kuću, nova, a spaljena, niko to ne bi normalan uradio. Mene samo plaši što ljudi nisu svesni koliko je on lud, brine me samo da nije ko u filmovima režirao svoju smrt. Od takvih se mira nema ni kad ih zemlja proguta - rekla je komšinica.

U centru Loznice, meštani su rekli da su čuli da je Rašid preminuo u zatvoru, ali da bi više voleli da pričaju o pokojnom Sinanu nego o njemu. O njegovoj supruzi odavno ništa ne znaju.

ATAImages/Antonio Ahel
Alen i Rašid Sakić

- Ajmo o njegovom ocu... O ovom nasilniku, ubici i narkomanu šta da vam bilo ko priča. Uništio je porodicu, uništio je sve. Jadna ona njegova žena, ko zna gde je završila, kao da je u zemlju propala, nigde je nema. U tom stanu više niko ne živi. Ona je u njemu živela, a on je ponekad svraćao kad nije bio u bekstvu ili u zatvoru. Bio je strah i trepet i mladima i starijima, tukao je ovde nedužnog mučenog čoveka nasred ulice ispred radnje koju drži ceo život, onda onog što je ubio, ma, ljudi, verujte mi, svima nam je laknulo - rekao je jedan meštanin Loznice, prenosi Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike