Slavlje kod Trajkovića ne staje: Đani i Slađa obeležili važan dan, otpevao joj posebnu pesmu, a tek kakav poklon je dobila!

17.05.2023

12:19

1

Poznati su po tome da vole da proslave sve važne datume u njihovim životima

Slavlje kod Trajkovića ne staje: Đani i Slađa obeležili važan dan, otpevao joj posebnu pesmu, a tek kakav poklon je dobila!
Slađana i Radiša Trajković Đani - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa pre samo dva dana su ugostili 500 zvanica na svadbi njihovog sina, a već sinoć su ponovo imali slavlje. Naime, pevač i njegova draga su obeležili 27 godina braka.

Oni su, sudeći po snimku koji je Đani objavio na svom nalogu na Instagramu, organizovali slavlje u restoranu za prijatelje i rodbinu, a goste je zabavljao Emir Habibović.

U jednom trenutku je Đani došao ispred sale sa ogromnim buketom od crvenih ruža, a u tom trenutku je Emir pevao pesmu "Ti i ja" od Ljube Aličića. 

Očigledno je to Đanijeva i Slađina pesma, jer ni jedno ni drugo nisu prestajali da se vesele, a u jednom trenutku je pevač uzeo mikrofon od kolege i nastavio da peva ovu numeru svojoj ženi.

- 27 godina najveće ljubavi! Volim te najviše na svetu - poručio je Đani svojoj ženi uz video koji je objavio sa slavlja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djani (@djanimusic)

Podsetimo, Slađa i Đani nisu skrivali sreću kada se u ponedeljak njihov sin Marko oženio u Hramu Svetog Save sa svojom izabranicom Minjom.

Oni su napravili slavlje u jednom prestoničkom hotelu, a pored prijatelja i rodbine, bio je prisutan i veliki broj Đanijevih kolega - Zlata Petrović, Vanesa Šokčić, Slađa Alegro, Ljuba Perućica, Uroš Živković, Zorica Brunclik sa Kemišem i mnogi drugi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike