Đani na svadbi sina Marka ozbiljno profitirao! Ovim hitovima izmamio debeo bakšiš (FOTO)

17.05.2023

10:25

0

Novčanice od 100, 200, 500 evra - samo su „letele"

Đani na svadbi sina Marka ozbiljno profitirao! Ovim hitovima izmamio debeo bakšiš (FOTO)
Radiša Trajković Đani - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Slađana i Radiša Trajković Đani nedavno su upriličili gala svadbeno veselje za snaju Minju i sina Marka u jednom prestoničkom hotelu. Posle crkvenog venčanja, sve su zvanice uredno poslužili dobrom hranom, pićem, ali i pesmama, koje su mladoženjinom ocu prema pisanju jednih domaćih medija „vratile u džep" i više od 10.000 evra.

Pored Jane Todorović, Milice Jokić, Zorice Brunclik, Adila Maksutovića... Đani se i te kako bio latio mikrofona pa zaređao hitove poput „Nema me", „Sve mi tvoje nedostaje", „Ti me nikad i nisi volel", a zadovoljno okruženje „lepilo" mu je po 100, 200, 500 evra... Gde god da je stiglo, tvrdi „Alo". U jednom trenutku, kada su ga podigli na ramena, od novčanica jedva da je držao mikrofon, ali ništa ga nije omelo da se i sam provede na svadbi mlađeg mezimca.

Ovime je još jednom opravdao titulu „kralja bakšiša i dobre zabave".

Podsetimo, da je vladala dobra atmosfera bilo je jasno i po tome što se njegova supruga slađa u jednom momentu popela na stolicu i veselila se.

Zlata Petrović, takođe, pevala je s jednog stola, što je i te kako bilo privuklo pažnju javnosti koja je na društvenim mrežama pomno pratila dešavanja sa slavlja, napominju pomenuti mediji. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike