"Pijem više od supruga!" Slađa Alegro iznenadila priznanjem na svadbi Đanijevog sina: Ja sam alkoholičarka (VIDEO)

15.05.2023

20:12

0

Orna za veselje

"Pijem više od supruga!" Slađa Alegro iznenadila priznanjem na svadbi Đanijevog sina: Ja sam alkoholičarka (VIDEO)
Slađa Alegro - Copyright 24sdam/Nemanja Vujičić

Pevačica Slađa Alegro pojavila se na svadbenom veselju Đanijevog sina Marka Trajkovića, koji se danas u popodnevnim časovima na večnu ljubav zakleo svojoj izabranici Minji, u Hramu Svetog Save na Vračaru.

Slađa je pored velikog broja kolega sa estrade uveličala slavlje porodice Trajković, a tom prilikom pred medijskim ekipama, među kojima je bila i ekipa 24sedam, pevačica je priznala da voli da popije pokoju više, čak više od svog supruga. Međutim, istakla je i da večeras neće preterivati.

- Neću piti ništa. Možda jednu ili dve kajsijice. Ja sam Slađa, alkoholičarka sam, šalim se(smeh) . U poslednje vreme baš slabo pijem. Pogotovo kad radim ili kad sam okružena kolegama, gledam da to sve bude sa merom. Ja kad popijem, moj ludi karakter izbije, ali vesela sam kao i uvek. Ima ljudi koji zaista ne bi trebalo da piju. Ja više pijem od supruga, ali nikad stvarno nisam prešla granicu - rekla je Slađa.

Ona se potom prisetila svoj najvećeg pijanstva koje se dogodile pre dvadeset godina.

- Moguće da je to bilo baš davno, pre dvadeset godina. Zanimljivo je bilo, ali ne moramo više ponavljati. Votku sam pila - rekla je pevačica.

24sdam/Nemanja Vujičić
Slađa Alegro

Šta je Slađa donela mladencima, da li će se latiti mikrofona i kakve je aktuelnosti otkrila iz svog života, detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike