„Trebalo je te noći da se vidim s njim, ali..." Jašar o poslednjem susretu s bratom Ipčetom: Vreme samo smanjuje bol, ne odnosi je

16.05.2023

10:40

0

Pevač je kasnio zbog poslovnih obaveza

„Trebalo je te noći da se vidim s njim, ali..." Jašar o poslednjem susretu s bratom Ipčetom: Vreme samo smanjuje bol, ne odnosi je
Jašar Ahmedovski - Copyright ATAImages/M. M.

Jašar Ahmedovski vremenom je postao jedan od najvećih pevača, a svojevremeno, njegov sada pokojni brat Ipče trakođe je bio jedan od miljenika publike. „Jednoj ženi za sećanje dugo", „Venčajte me sa njenom lepotom", „Isplači se, biće ti lakše", „'Ej noći sestro moja", „Volesmo se samo jedno leto", „Bila si devojčica godina mojih"... Samo su neki od hitova koji su obeležili njihove karijere.

Gostujući na jednoj televiziji, Jašar se teška srca prisetio Ipčeta, kao i poslednjih trenutaka kroz koje je prošao sa njim.

Jašar Ahmedovski, Youtube screenshot Grand Magazin TV Grand
 

- Vreme ne odnosi bol, ali ga smanjuje. Kada bi takva bol trajala konstantno, čovek ne bi mogao da živi. Večna je bol svakako - počeo je on u emisiji „Sceniranje", pa nastavio:

„On je otišao iz kafića i, eto..."

- Te noći je trebalo da se vidim sa njim u jednom kafiću. Međutim zakasnio sam, bio sam kod jednog kompozitora koji me je zadržao. Ipče je tada otišao iz kafića i eto. Ujutru sam čuo tu vest. Od tog dana život je sasvim drugačiji - kazao je Ahmedovski, pa se osvrnuo na karakter svog brata.

- On je sasvim drugačiji, totalna kontra od mene. Bio je potpuno, onako, opušten, a ja vodim računa o svemu. Sa svima je bio druželjubiv, vidi čoveka prvi put i kreće da se grli sa njim. I sada, mlada publika, kao da ga poznaju u dušu i karakter. Bio je sasvim običan, temperamentan, sladak, vanserijski pevač. Šta je sve izvodio sa svojim glasom i oko visokih tonova, a nikakvu grimasu nije pravio - zaključio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike