Karleuši je Jašar Ahmedovski dao prvi bakšiš! I bio je veliki prijatelj njene majke: Mnogo mi je drago što je Jelena uspela!

17.03.2021

08:15 >> 23:05

0

Tada, njih dve su živele na Novom Beogradu, a pevač im je došao u goste pa se oduševio pevačicinim talentom

Karleuši je Jašar Ahmedovski dao prvi bakšiš! I bio je veliki prijatelj njene majke: Mnogo mi je drago što je Jelena uspela!
Copyright Jelena Karleuša ATAImages/Antonio Ahel

Jašar Ahmedovski otkrio je da je on taj koji je Jeleni Karleuši dao prvi bakšiš.

Pročitajte još:

Svojevremeno, dok je pop diva živela na Novom Beogradu sa majkom Divnom, a kada im je pevač došao u goste i uvideo koliko je tada mala Jelena talentovana „morao je da joj da neke parice, da kupi čokoladu”, objašnjava u emisiji „Pečat u vremenu”, koja će se emitovati večeras, 18. marta, u osam sati. Inače, bio je veliki prijatelj njene majke, koja je i tada navijala za svoju mezimicu. JK je prvi bakšiš zaradila pošto je Jašaru zasvirala „Jagnje moje malo”, upravo na Divnin predlog.

– Bio sam veliki prijatelj sa njenom majkom, Divnom Karleušom. Mnogo smo se družili, a živele su na Novom Beogradu tada, ja odem kod njih i kaže mi Divna: „E, Jale, sad ćeš da čuješ moju malu kako svira flautu“. Pristanem, onda je ona došla i svirala moju pesmu „Jagnje moje malo“. Stvarno je lepo svirala i ja sam morao da joj dam neke parice, da kupi čokoladu. Meni je drago da je Jelena uspela u svojoj karijeri, jer je znam još od kada je bila mala devojčica – ispričao je Jašar.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike