Jašar Ahmedovski prisetio se brata Ipčeta: Toliko je brzo vozio, mnogo sam puta zbog toga izašao iz kola

06.05.2023

22:35

0

Kada ga je doveo u Beograd bio je odgovoran za njega i trudio se da ga mnogo čemu nauči

Jašar Ahmedovski prisetio se brata Ipčeta: Toliko je brzo vozio, mnogo sam puta zbog toga izašao iz kola
Jašar Ahmedovski - Copyright Youtube screenshot / Grand magazin, TV Grand

Jašar Ahmedovski je čak i u najtežim životnim trenucima uspevao da svoje najdublje emocije stavi na papir, pa kroz pesmu prenese iste svojoj publici. Iako o pojedinim stvarima retko kad javno priča, fanovi su u njegovim numerama i te kako bili u prilici da mnogo šta da prepoznaju.

- Mnogo pesama sam napisao za sebe, ali i za druge. Nekako, kada pišem i komponujem, sve zavisi od situacije i toga kako sam raspoložen. Nekada sam tužan kao svi ljudi, normalno. Recimo, kada pada kiša i kada je tmurno vreme, svi smo nekako emotivni i u tom trenutku napravim pesmu - objašnjavao je Jašar, prenosi „Grand onlajn", a on se onda osvrnuo i na porodičnu tragediju koja ga je zadesila, smrt brata Ipčeta, pa roditelja.

Jašar Ahmedovski, Youtube screenshot Grand Magazin TV Grand
 

– Ne želim nekako da opterećujem ljude, to je bol moje familije i onih koji su voleli Ipčeta. Presrećan sam da su njegove pesme danas toliko popularne, toliko mi je drago da se tome najviše radujem. Kada pevam negde u diskoteci njegove pesme bude mi puno srce kada čujem taj vrisak, klinci obožavaju posebno njegove numere. Prošlo je dvadeset i osam godina od kako je poginuo, a omladina ga toliko voli i poštuje - kazao je pevač, pa nastavio o 1994. godini, koju će zbog preranog Ipčetovog odlaska zauvek pamtiti.

„Bio je temperamentan..."

Tada mi se život puno promenio, ali mora da se živi i ide dalje. Dugo nisam mogao ni da čujem njegove pesme na radiju, a kamoli da ih pevam. Ipčeta sam doveo u Beograd, bio sam odgovoran za njega, učio sam ga da poštuje kodekse života. Međutim, on je bio temperamentan, vozio je brzo zbog čega sam ja mnogo puta izašao iz kola. Ali, na žalost, ta brza vožnja se loše završila... -  zaključio je Ahmedovski.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike