Jašar posle smrti brata prekinuo kontakt s brojnim kolegama: Bili smo kao familija, mogli su saučešće bar da izjave!

30.07.2022

09:41

0

Pevač napominje da je porodicu Ahmedovski tragedija i te kako poremetila, te da se on konkretno iz svega jedva iščupao

Jašar posle smrti brata prekinuo kontakt s brojnim kolegama: Bili smo kao familija, mogli su saučešće bar da izjave!
Copyright Jašar Ahmedovski ,,Pečat u vremenu" screensot

Folker Jašar Ahmedovski bio je na ivici suza govoreći u okviru jedne emisije o pogibiji brata Ipčeta. Kada je otvorio dušu, naglasio je kako je ova tragedija poremetila čitavu porodicu. 

On i dan-danas žali za njim, koji ga je napustio 1994. godine u svojoj 28 godini

- Da je ostao živ, danas bi bio jedan od najvećih pevača na estradi, to svi znaju. On je pevao sa lakoćom visine, trilere. To retko ko može. Ja jedino njegove pesme pevam na svojim nastupima. Ima 28 godina kako je poginuo. Dugo nisam mogao da pevam njegove pesme, ali ja imam obavezu da ih pevam. Dugo nisam mogao ni da slušam njegove pesme. Njegova pogibija nas je sve poremetila. To ne bih poželeo ni najvećem neprijatelju. To je velika tragedija bila za nas. Ja sam se jedva iščupao. Ali žaliću dok sam živ - istakao je on u „Glamuru", trudeći se svim silama da ne zaplače pred kamerama. 

Zatim, pevač se osvrnuo i na pojedine kolege s kojima je prekinuo kontakt pošto je ostao bez brata. Dosta je onih, naime, koji nisu izjavili ni saučešće, a tek i došli na sahranu u Makedoniju. 

- Zaista je tako. Sa mnogim kolegama posle toga nisam govorio. Oni su poznavali Ipčeta, sa njim su se i družili i izlazili. Ja sam tada mislio da smo sa kolegama kao familija. Mislio sam da mogu makar da nam izjave saučešće, nije morao niko da dolazi u Makedoniju. To sam očekivao od nekih ljudi koji su mi bili jako bliski. Sa mnogima ne govorim ni danas i nikada neću govoriti jer ne zaslužuju - zaključio je Jašar. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike