Katarina Grujić sa mužem stigla na svadbu kod Đanijevog sina: Na turneju vodi i ćerku i bebisiterku, a zidaju i novu kuću! (VIDEO)

15.05.2023

17:40

0

Pevačica otkrila od kada datira njeno veliko prijateljstvo sa Trajkovićima

Katarina Grujić sa mužem stigla na svadbu kod Đanijevog sina: Na turneju vodi i ćerku i bebisiterku, a zidaju i novu kuću! (VIDEO)
Marko Gobeljić i Katarina Grujić - Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Folker Radiša Trajković Đani danas ženi mlađeg sina Marka, a tim povodom upriličio je gala svadbeno veselje u jednom prestoničkom hotelu, gde se lagano okuplja veliki broj članova porodice, prijatelja, ali i kolega sa estrade.

Nakon venčanja u Hramu Svetog Save na Vračaru, među prvima na ceremoniju stigla je pevačica Katarina Grujić, koja je sa okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, progovorila o velikom prijateljstvu sa porodicom Trajković i otkrila šta je donela mladencima za poklon.

- Ja sam ovde porodično, porodica Trajković je kao i moja porodica. Ja njih poznajem od svoje sedme godine, Đani i moj tata su pobratimi. Jedva čekamo slavlje, Marka poznajem otkako je bio mali i imao samo pet godina - počela je pevačica.

- Zapevaću ako budu tražili, ja nikad prva ne tražim - dodala je ona, a potom otkrila šta se nalazi u koverti koju nosi.

- Mislim da je mladencima za poklon ipak najbolje dati kovertu, oni treba da odaberu našta će da potroše taj novac, znaju šta im treba u životu. To je možda nekoliko zelenih novčanica, ali ne bih sad otkrivala koliko - iskrena je Grujićeva..

Kaća se potom osvrnula na teme iz privatnog života, pa otkrila da planira turneju po Crnoj Gori, gde će povesti ćerku Katju, ali i bebisiterku, kojom je inače prezadovoljna.

- Leto će mi biti jako radno, jul i avgust sam u Crnoj Gori. Vodim Katju, jer svaki drugi dan imam nastup u Crnoj Gori i nekako mi je lakše da smo svi zajedno dole. Jedan dan ceo sam sa porodicom, drugu noć radim i sve tako. Sa svojim menadžerom sam napravila dogovor da mogu da ispoštujem nastupe, ali i da provodim vreme sa porodicom, vodimo i našu najbolju dadilju - priča Kaća.

24sedam/Nemanja Vujčić
Katarina Grujić

Osvrnula se na supruga Marka Gobeljića, pa otkrila da on ne voli da daje intervjue.

- On je sportista, ne voli da daje intervjue, ali tu sam ja. Kada se završi njegova sezona, otputovaćemo pet dana negde sami, a pet dana negde sa Katjom - otkriva ona.

Marko i Kaća već poseduju nekretninu koju izdaju, a u planu im je još jedna, manja kuća, koja je uveliko u izgradnji.

- Pravimo malo manju kuću, za četvoro ljudi, isto u Kolašinu. Kuću u Budvi ne izdajemo, to je samo za nas - otkriva Grujićeva, koja se potom osvrnula na vaspitavanje ćerke.

Šta je Katarina Grujić još imala da kaže u intervjuu pred svadbeno veselje, detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike