Vanesa Šokčić objasnila kako su je prozvali Plavi haos! Odbijala je, ali uzalud: Nema ko je i dan-danas ne zna po ovom nadimku!

19.03.2023

00:31

0

Dugo se protiivila, smatrajući da joj pored pravog imena nikakvo drugo nije trebalo

Vanesa Šokčić objasnila kako su je prozvali Plavi haos! Odbijala je, ali uzalud: Nema ko je i dan-danas ne zna po ovom nadimku!
Vanesa Šokčić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vanesa Šokčić je još davnih godina „zaradila" nadimak Plavi haos, po kom je i dan-danas mnogi znaju iako ona to nikako nije želela. Pošto je još kad je počinjala bila jedina Vanesa na estradi, smatrala je da joj pored njenog pravog imena nikakvo drugo nije potrebno.

Međutim, kako je objasnila gostujući u jednoj emisiji, samo je ona tako mislila - ne i oni koji su joj pomagali da postane što uspešnija.

- Nadimak je nastao kada sam ja snimila pesmu „Čudan čovek“ - počela je, pa brzo dodala:

- Tada sam izdala za produkciju gospodina Dragoslava Lazića. On je radio sve to oko snimanja i produkcije, ali je često gostovao i na mestima gde sam ja nastupala, pa je slušao šta pričaju ljudi. Svi su tada komentarisali: „Ona mala plava je napravila haos", ja sam tada bila izblajhana, sve onako... - prisećala se ona u „Zvezde Granda Specijalu" pa nastavila o tome kako je dugo odbijala ovo „ime".

- Kada je trebalo da izađe kaseta i ploča, obično se davalo ime po nekoj nosećoj pesmi. Onda je on rekao da će se na omot staviti Plavi haos. Ja sam rekla: „Ne, neću". Bila sam samo jedna Vanesa na estradi i to mi je bilo dovoljno. On je rekao da moram i danas me još ljudi zovu Vanesa plavi haos – zaključila je ona, koja je nadimak tek vremenom prihvatila.

Vanesa Šokčić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike