Poznati dolaze da odaju počast žrtvama masakra ispred škole na Vračaru: Neda Ukraden u suzama, jedva izustila ove reči (VIDEO)

04.05.2023

13:44

5

Pored nje, nešto ranije danas je saučešće porodicama izjavio i Ivan Gavrilović

Poznati dolaze da odaju počast žrtvama masakra ispred škole na Vračaru: Neda Ukraden u suzama, jedva izustila ove reči (VIDEO)
Poznati ispred škole Vladislav Ribnikar - Copyright Foto: 24sedam/Lj.K.

Dan nakon masakra koji se odigrao u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", brojni građani dolaze, pale sveće, ostavljaju cveće i izjavljuju saučešće onima koji su izgubili najmilije. 

Poznate ličnosti takođe su počele da pristižu, a među njima i Neda Ukraden, koja nije skrivala suze. 

- Ne ponovilo se. Strašna tragedija i Boga molimo da nam deca i njihovi roditelji ovo nikada ne dožive. Užasno je ovo, zaista - rekla je Neda kroz suze.

Ivan Gavrilović je bio među prvima koji je došao danas da oda počast.

- Tu smo igrali fudbal, svi smo se družili, izlazili, bilo je to neko drugačije vreme, grad je bio mnogo manji i više smo se poznavali međusobno. Ova tragedija, ne ponovila se i neka bude opomena za ubuduće. Saučešće porodicama - rekao je, između ostalog, Ivan Gavrilović.

Podsetimo, učenik sedmog razreda Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" juče je usmrtio osmoro dece i radnika obezbeđnja, dok je ranio još šestoro đaka i nastavnicu istorije. Dvoje dece su još uvek u kritičnom stanju, sa teškim povredama.

K.K. je uhapšen, kao i njegov otac, u čijem vlasništvu je bilo oružje koje je dete koristilo za krvavi čin. Prema zadnjim informacijama, osumnjičenom je urađena toksikološka analiza i utvrđeno je da nije u sebi imao tragove alkohola ni narkotika.

Sve informacije o masovnom ubistvu u osnovnoj školi možete pratiti iz minuta u minut u našem blogu uživo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike