Poznati se oglasili o pucnjavi u školi na Vračaru: Deo mene je ugašen, ne mogu da shvatim kako se ovo desilo

03.05.2023

13:05

0

Oni su izrazili saučešće porodicama koje su izgubile najmilije

Poznati se oglasili o pucnjavi u školi na Vračaru: Deo mene je ugašen, ne mogu da shvatim kako se ovo desilo
Poznati o masovnoj pucnjavi u školi na Vračaru - Copyright ATAImages/ A.K.

Masovna pucnjava dogodila se jutros u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je učenik sedmog razreda pucao iz pištolja i usmrtio sedam devojčica, dečaka i radnika obezbeđenja, dok je još nekoliko učenika i jednu nastavnicu ranio. 

Nema onog ko je ostao imun na ovu tragediju, ko mislima nije uz roditelje koji su izgubili decu i sve one koji su pogođeni ovim stravičnim zločinom. 

Mnoge poznate ličnosti su se oglasile i izrazile saučešće na društvenim mrežama, te šok i tugu koju su osetili kada su čuli strašnu vest.

Sara Jo, Sofija Milošević, Sanja Vučić, Sloba Radanović, Nikola Rokvić, Mihailo Dudaš, Danijela Dimitrovska, Anastasija Ražnatović, Nina Seničar, Ana Sević i mnogi drugi ne mogu da veruju da je ovakva tragedija mogla da se dogodi u srpskoj prestonici.

- Gospode Bože. Kakva tragedija. Moje iskreno saučešće svim porodicama koje su danas izgubile dete, člana porodice, prijatelja. Stop nasilju i zabraniti pristup maloletnoj deci nasilnom sadržaju na televiziji i svuda. Tuga - napisala je Anastasija Ražnatović.

- Duša mi plače za decom koja su danas izgubila život. Roditelji, nije dovoljno nositi to zvanje na papiru. Razgovarajte, savetujte, usmeravajte. Saučešće porodicama - napisala je Danijela Dimitrovska.

- Srozali smo učitelje, nastavnike, profesore. Uvezli smo "dečija prava i slobode" i tako uništili integritet ljudi koji su nekada oblikovali decu i pored kućnog vaspitanja bili najveća karika u podizanju dobrih ljudi. Sada nam deca vređaju, maltretiraju i tragično ubijaju - poručio je Nikola Rokvić.

Sve informacije o pucnjavi u prestoničkoj osnovnoj školi možete pratiti iz minuta u minut u našem blogu uživo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike