Princ Vilijam i Kejt Midlton proslavili 12 godina braka: Objavili nikad viđenu fotografiju! (FOTO)

01.05.2023

14:19

0

Prvi susret im je bio čaroban

Princ Vilijam i Kejt Midlton proslavili 12 godina braka: Objavili nikad viđenu fotografiju! (FOTO)
Kejt Midlton i princ Vilijam - Copyright Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton venčali su se u Vestminsterskoj opatiji 29. aprila 2011. godine, nakon osam godina veze.

Tog dana, pre dvanaest godina, oči celog sveta bile su uprte ka Londonu, gde je najstariji sin budućeg britanskog kralja Čarlsa III, princ Vilijam, pred oltar Vestminsterske opatije odveo svoju devojku Kejt Midlton.

Na dvanaestu godišnjicu braka princ Vilijam i njegova supruga Kejt, objavili su zajedničku fotografiju na svojim društvenim mrežama.

- 12 godina - piše u opisu fotografije.

Budući da su sanjali o venčanju na proleće, odabrali su i poseban datum, kada se slavi dan svete Katarine od Siene, čije ime nosi Kejt Midlton, a uprkos nagađanjima da će se obred održati u katedrali Svetog Pavla, gde su se venčali Vilijamovi roditelji, princeza Dajana i princ Čarls, oni su odabrali Vestminstersku opatiju, gde se udala i kraljica Elizabeta II.

Iako su u vreme dok njihova veza nije bila krunisana brakom, bili poprilično tajanstveni oko svoje ljubavi, princ Vilijam je ipak otkrio u intervjuu, koji je dao nakon što je zaprosio Kejt, kako je sve započelo.

- Kada sam upoznao Kejt, znao sam da ima nešto posebno u vezi nje. Znao sam da zbog nečega u njoj želim bolje da je upoznam. Isprva smo bili prijatelji i to je bio najbolji temelj. Danas mislim da je prijateljstvo veliki plus, a kod nas je sve počelo od toga - rekao je Vilijam, dok se Kejt nadovezala:

- Mislim da sam se zacrvenila kada sam te upoznala i onda sam pobegla, jer mi je bilo neprijatno. No postali smo vrlo brzo jako dobri prijatelji.

Profimedia
Princ Vilijam i Kejt Midlton

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike