Kralj Čarls i kraljica otvorili Evroviziju: Liverpulska arena zablistala, a Kamili se posebno dopala scenografija Luka Bleka! (FOTO)

26.04.2023

22:26

0

Javnost oduševljena velelepnom scenom

Kralj Čarls i kraljica otvorili Evroviziju: Liverpulska arena zablistala, a Kamili se posebno dopala scenografija Luka Bleka! (FOTO)
Kralj Čarls i kraljica Kamila otvorili Evroviziju - Copyright Foto: Tanjug/Phil Noble/Pool Photo via AP

Ovogodišnja Evrovizija održaće se u Velikoj Britaniju, u Liverpulu, sa dve polufinalne večeri 9. i 11. maja, a pobednik će biti proglašen u finalu koje je zakazano za 13. maj.

Zbog trenutne situacije u Ukrajini, koja je na najprestižnijem muzičkom takmičenju sveta odnela pobedu 2022. godine, Evrovizija se ne može održati u toj zemlji i zbog toga je ovogodišnji domaćin Engleska.

Srbiju će u prvoj polufinaloj večeri, pod rednim brojem tri, predstaviti mladi Luk Blek sa kompozicijom "Samo mi se spava", a sada su osvanuli i prvi kadrovi velelepne evrovizijske scenografije, koju detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Članovi kraljevske porodice, kralj Čarls i njegova supruga Kamila Parker Bouls večeras su stigli u Liverpulsku arenu, kako bi otvorili veliku scenu, na kojoj je sve zablistalo kada su kročili i upalili svetla, što je izazvalo veliku pažnju javnosti širom Evrope.

Inače, izvršni producent takmičenja je na Tviteru objavio da se kraljici Kamili najviše dopala scenografija predstavnika Srbije, Luka Bleka.

Scena izgleda spektakularno, a malo je reći da je velika čast za svakog izvođača da na ovakvoj pozornici nastupa ispred boja svoje države.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike