Kejt Midlton na rođendan kraljice Elizabete podelila fotografiju koja do sad nije viđena: Nastala je samo nekoliko nedelja pred njenu smrt

21.04.2023

16:14

0

Bila je okružena onima koje je obožavala

Kejt Midlton na rođendan kraljice Elizabete podelila fotografiju koja do sad nije viđena: Nastala je samo nekoliko nedelja pred njenu smrt
Kejt Midlton i kraljica Elizabeta - Copyright Profimedia

Kraljica Elizabeta II rođena je na današnji dan, a da je još uvek živa, danas bi slavila 97. rođendan. Tim povodom na zvaničnim nalozima kraljevske porodice na društvenim mrežama objavljene su neke poruke u njenu čast, ali je sve raznežila ona koju je napravila niko drugi do princeza Kejt Midlton.

Na zvaničnom nalogu na Instagramu princa i princeze od Velsa objavljena je fotografija koja do sada nije viđena u javnosti - kraljica Elizabeta okružena nekim od svojih unuka i praunuka.

Ono što je mnoge rastužilo jeste što je ova fotografija nastala prošlog leta, samo nekoliko nedelja pre nego što je kraljica preminula.

Fotografiju je napravila upravo Kejt, a nije prvi put da se baš njene fotografije objavljuju na društvenim mrežama kraljevske porodice.

Na sofi pored kraljice nalaze se Savana Filips i Mia Tindal, koja drži njenog brata Lukasa.

Iza njih stoje Lena Tindal, princ Džordž, princeza Šarlot, Ajla Filips i princ Luj.

Iza njih su Lejdi Luiz Vindzor i Džejms, grof od Veseksa.

Fotografija je, inače, nastala u zamku Balmoral, u Škotskoj. Kraljica je leta volela da provodi baš tamo i često su je članovi porodice posećivali kako bi uživali u šetnjama, piknicima i igrama.

Profimedia
kraljica Elizabeta

Kraljica je svoje poslednje dane provela upravo u ovom zamku, a izdahnula je 8. septembra prošle godine.

Njen najstariji sin je tada postao kralj Čarls, a njegovo krunisanje će biti održano 6. maja, što mnogi sa nestrpljenjem očekuju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike