Princeza Dajana nakon razvoda donela šokantnu odluku: Zbog Kamile i Čarlsa ovo nije mogla da podnese!

29.12.2022

22:40

0

Prestala da nosi poznati svetski brend samo iz jednog razloga

Princeza Dajana nakon razvoda donela šokantnu odluku: Zbog Kamile i Čarlsa ovo nije mogla da podnese!
Dajana i Čarls - Copyright Profimedia

Princeza Dajana svojim odevnim kombinacijama uvek je privlačila veliku pažnju, a o nekim odevnim komadima koje je nosila se i dan-danas priča.

Njen modni uticaj bio je toliko jak da je ostavio trag i na velike modne kuće poput “Šanela”. Dajana je neko ko je obožavao odeću pomenute modne kuće, a često je nosila njihova odela od tvida. Međutim, nakon razvoda od princa Čarlsa 1996. godine, više nikada nije obukla ništa od kultnog brenda.

Australijski dizajner Džejson Branson, koji je s princezom radio 1996. godine, otkrio je razlog tako iznenadne odbojnosti prema brendu.

Nakon što je i službeno okončan njen brak s Čarlsom, a on više nije od javnosti skrivao Kamilu, Dajana više nije mogla da nosi odeću s logom modne kuće “Šanel”, a razlog je bio i više nego očigledan.

“Šanelov” logo princezu Dajanu je podsećao na prva slova imena Čarlsa i Kamile, pa je odbijala da nosi odeću, nakit i modne dodatke te kuće.

- Ne, ne mogu da nosim povezano duplo “C”. Kada sam pitao zašto, a ona je rekla: “To su Kamila i Čarls” - otkrio je svojevremeno dizajner.

Profimedia
Kamila Parker Boulz i kralj Čarls

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike