Sud odložio suočavanje Nikoline Pišek i Miše Grofa: Borba za nasledstvo se produžava

18.04.2023

12:09

0

Vitor smatra da Nikolina želi samo bogatstvo njegovog pokojnog sina

Sud odložio suočavanje Nikoline Pišek i Miše Grofa: Borba za nasledstvo se produžava
Nikolina Pišek i Miša Grof - Copyright ATAImages/ A.A.

Nikolina Pišek je u sudskom postupku sa svekrom Vitorom Ristovićem, poznatijim kao Miša Grof oko nasledstva pokojnog Vidoja Ristovića. Njihovo suočavanje je trebalo da bude u ponedeljak, ali je ova rasprava odložena. 

Naime, Nikolinu su obavestili da je sudska rasprava odlaže zbog bolesti sudije, pa se rasplet sage sa Mišom Grofom i nastalih nesporazuma sa poćerkom Mateom produžava, pronosi 24sata.hr.

Nikolina i njen svekar se sude zbog nasledstva i imovine pokojnog istoričara umetnosti koji je iznenada preminuo zbog srčanog zastoja, iako je nalaz obdukcije pokazao da je u krvi u trenutku smrti bila prisutna i izvesna doza alkohola. 

ATAImages/ A.A.
Miša Grof i Nikolina Pišek

Iako Miša Grof tvrdi da Nikolina želi da dokopa bogatstva, njegovog pokojnog sina, ona ističe da samo želi svoje. 

- U tu kuću je sigurno uloženo oko tri miliona evra. Ne znam da li se prodaje, sada sam od vas čuo za to. Moraću da proverim na koga se uopšte vodi ta kuća, ne znam više ni šta se vodi od imovine na mene, a šta ne. Nakon Vidojeve smrti sve je izgubilo vrednost. Nekada sam bio bogat, a sada ni to moje bogatstvo ništa ne znači. Moguće je da je Nikolina u oglasu napisala jednu sumu, a da zapravo planira da zaradi mnogo više od prodaje te nekretnine - ispričao je Miša Grof ranije za Alo, o kući koju su Nikolina i Vidoje počeli da grade u Zagrebu i dodao: 

ATAImages/ Antonio Ahel
Miša Grof i Nikolina Pišek

 

- Dugo je glumila ucveljenu udovicu, govorio sam da je ona mog sina samo koristila za novac, a sada je to i dokazala. Već putuje, letuje s društvom, pozira u minićima… Dok moj sin leži pod zemljom, ona ispija alkohol po jahtama i slavi. Uveren sam da ima novog sponzora - rekao je on tada.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike