"Molila sam ga da ode na pregled" Nikolina Pišek sa ćerkama prolazi kroz agoniju nakon Vidojeve smrti: Bile smo zlostavljane!

16.04.2023

13:14

0

Iz porodičnog stana na Vračaru nije mogla da uzme ni ćerkine igračke

"Molila sam ga da ode na pregled" Nikolina Pišek sa ćerkama prolazi kroz agoniju nakon Vidojeve smrti: Bile smo zlostavljane!
Miša Grof i Nikolina Pišek - Copyright ATAImages/ A.A.

Nikolina Pišek se nakon iznenadne smrti supruga Vidoja Ristovića, posle deset godina života u Beogradu, vratila u Zagreb. Voditeljka sa ćerkama nije imala više gde da živi u srpskoj prestonici, jer je zaratila sa svekrom Mišom Grofom.

Iz porodičnog stana na Vračaru, gde je živela sa pokojnim suprugom, nije mogla da uzme ni ćerkine igračke, a njena životna ispovest nakon tragedije i brojnih nedaća slama srca.

- Kad mi je suprug preminuo, našle smo se doslovce bez ičeg, na ulici. Nisu nam dozvolili da uzmemo lične stvari, čak ni Sofijine igračke, iz stana u kome smo živele sa Vidojem - počela je Pišekova.

ATAImages/ A.A.
Miša Grof i Nikolina Pišek

- Znala sam da od tog trenutka moram da preuzmem stvar u svoje ruke, da se rvem sa životom, pa šta ispadne. Ipak, ni u jednom trenutku nisam pomislila da izlaza nema. Sofija je u Zagrebu pošla u školu - kaže voditeljka.

Sa ćerkama je prošla kroz agoniju, a ističe da su bile zlostavljane i nezaštićene.

- U jednom trenu savršenstvo može da se pretvori u užasno zlo, što mi se i dogodilo. Verovatno je moguće i suprotno, postoje sigurno i takvi slučajevi, ali za njih nisam čula. Moja ćerka i ja smo posle tragedije doživele pakao, bile smo zlostavljane i nezaštićene.

Poljuljana životnim okolnostima, Nikolina nije imala vremena da se bavi svojom psihom, a izgubila je i brojne prijatelje u koje se razočarala tokom porodične drame.

- Nismo imale nimalo empatije od onih koji bi trebalo da nam budu najbliži. Morala sam da se uhvatim u koštac sa životnim problemima. U takvoj situaciji nisam imala vremena da se bavim svojom psihom i zbog toga sam bila u velikom sukobu sa određenim brojem prijatelja koji su mi okrenuli leđa, jer nisu podržavali moju odluku da se ne bavim sobom.

ATAImages/Antonio Ahel
Nikolina Pišek

Život sa Vidojem joj je bio bajka, a ne sumnja da bi bio najbolji otac, u čemu je tek trebao da se dokaže u godinama koje dolaze.

- Pamtim ga po divnim stvarima, bio je poseban, drugačiji, mnogo je radio na sebi. Sigurna sam da bi bio i fantastičan otac i tek je trebalo da preuzme najveći deo te očinske uloge, jer očevi u prvim mesecima po rođenju bebe najčešće nisu toliko angažovani kao majke. Zna se koliko su devojčice vezane za očeve i bojim se što moja ćerka više nema nikakvu očinsku figuru.

Ništa nije slutilo na tragediju

Neposredno pred Vidojevu smrt, Nikolina ni u najgorim košmarima nije mogla da nasluti na fatalan ishod. Ipak, priznaje da ga je molila da poseti lekara zbog otežanog disanja.

- Primećivala sam da malo teže diše, ali sam to pripisivala nedostatku kondicije. Molila sam ga da ode na pregled, pre toga je bio nekoliko puta kod kardiologa i svi nalazi su bili uredni - priča Nikolina, prenosi Gloria.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikolina Pišek

Prvih dana posle njegove smrti uz Nikolinu je bila nekolicina bliskih prijatelja.

- Tada se zapravo pokaže ko je ko. Malo ih je ostalo, ali je fantastično što su mi u život ušli i neki drugi ljudi, koji nisu imali nikakvog interesa, niti su me dobro poznavali, ali su bili duboko dirnuti situacijom u kojoj sam se našla. Nažalost, na svoju porodicu nisam mogla previše da se oslonim, pošto mi je tata Ivan preminuo samo šest meseci pre Vidoja, dok se mama Nada letos, od posledica stresa, ozbiljno razbolela.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike