Luna Đogani oprezna u trudnoći! Pokazala umeće u kuhinji: Evo šta jede na posebnom režimu ishrane! (FOTO)

06.04.2023

17:43

0

Ništa ne prepušta slučaju

Luna Đogani oprezna u trudnoći! Pokazala umeće u kuhinji: Evo šta jede na posebnom režimu ishrane! (FOTO)
Luna Đogani - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Influenserka i pevačica Luna Đogani prošle nedelje objavila je radosne vesti, a njena porodica će uskoro biti bogatija za još jednog člana.

Luna i Marko Miljković su proširenjem porodice demantovali glasine o razvodu, a mala Mija presrećna je što će dobiti sestru.

Inače, Đoganijeva se prošle godine suočila sa spontanim pobačajem i gubitkom bebe na samo početku trudnoće, zbog čega je ovaj put više nego oprezna, te redovno ide na preglede i detaljno kontroliše soju trudnoću.

ATAImages/ Antonio Ahel
Luna Đogani

Sada je na svom Instagramu sa pratiocima podelila kako izgleda jedan njen obrok u trudnoći, čime je pokazala da sada posebno vodi računa o ishrani.

Na trpezarijskom stolu prednjačilo je povrće, krompir sa svežim mladim sirom, salata, ali i cvekla koja je izuzetno zdrava i za krvnu sliku, što je Luni kao trudnici od izuzetne važnosti narednih meseci. U pozadini se takođe može videti i korpa sa svežim voćem.

Instagram printscreen/luna_djogani
Trpeza Lune Đogani

Podsetimo, Luna je osmog marta proslavila svoj 27. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, na kom njen suprug Marko Miljković nije prisustvovao. Luna se provodila sa majkom Anabelom Atijas, sestrom Ninom Đogani i prijateljima, a razlog Miljkovićevog odsustva dan danas je misterija za javnost.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike