Marko Miljković o Luninoj drugoj trudnoći! Otkrio i prvo slovo imena za ćerku: Sve kućne poslove radim i nije me sramota!

17.04.2023

08:30

0

U razgovoru za 24sedam ispričao je i da li imaju u planu kupovinu nove nekretnine

Marko Miljković o Luninoj drugoj trudnoći! Otkrio i prvo slovo imena za ćerku: Sve kućne poslove radim i nije me sramota!
Marko Miljković i Luna Đogani - Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Luna Đogani i Marko Miljković su obradovali porodicu i fanove vešću da će njihova ćerka Mia dobiti društvo. Naime, posle teškog gubitka za Miljkoviće, pevačica je ponovo trudna i nosi devojčicu, a par ne krije sreću zbog prinove.

Vest o trudnoći su krili prva tri meseca, dok ne prođe rizični period, a ekipa 24sedam je kontaktirala tatu Marka, kako bismo saznali da li svojoj supruzi pomaže oko kućnih poslova, imaju li u planu kupovinu nove nekretnine, budući da će njihova porodica biti brojnija za još jednog člana, ali i koje ime će dati naslednici. 

Miljković nam je odmah priznao da se ne libi nikakvog posla i da se uvek trudi da olakša Luni. 

- Sve poslove radim u kući, naročito sada kada je trudna i, naravno, ničega me nije me sramota. Nikada mi Luna ni zbog čega nije pridikovala, a nisam ni ja njoj - kazao je on, te otkrio da li je nekada bilo potrebe da angažuju kućnu pomoćnicu. 

- Imamo kućnu pomoćnicu već tri godine unazad.

Ovaj bračni par je svio porodično gnezdo u stanu od 80 kvadrata na Bežanijskoj kosi, gde uživaju sa ćerkom Miom, a uskoro i sa još jednom devojčicom. Iako se njihova porodica širi, Miljković ističe da, barem za sada, nemaju u planu kupovinu nove nekretnine.

- Za sada ne planiramo kupovinu nove nekretnine. Ovaj stan je sasvim dovoljan za četvoročlanu porodicu - kazao je Lunin suprug Marko. 

24sedam/Ivan Mitić
Marko Miljković

Njih dvoje u vlasništvu imaju i plac na selu, gde imaju u planu da izgrade vikendicu, ali i stan u elitnom naselju srpske prestonice koji se izdaje, te je očigledno da im se za novu nekretninu ne žuri, a na pitanje da li su zbog Lunine druge trudnoće pauzirali realizaciju nekog novog projekta, Miljković kaže:

- Istina je da se menjaju planovi kada se očekuje prinova, ali u našem slučaju dolaze i neke nove ideje koje ćemo uskoro realizovati

24sedam/Ivan Mitić
Marko Miljković i Luna Đogani

Ime naslednice su smislili, ali za sada ne žele da ga otkrivaju. Ipak, Marko nam je „dao" prvo slovo imena koje će dati ćerki.

- M. M. i L. M. Dali smo im prva slova naših imena Mia - Marko i Luna - L. Tako da će se devojčica zvati na slovo L - ostao je tajanstven Miljković.

 Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike