Anabela Atijas se uhvatila za glavu kad je čula da Nina želi da bude pevačica: Volela bih da je neko podrži, ja joj to ne mogu pružiti

14.04.2023

19:01

0

Pevačica kaže da neće ćerki stati na put njenoj sreći

Anabela Atijas se uhvatila za glavu kad je čula da Nina želi da bude pevačica: Volela bih da je neko podrži, ja joj to ne mogu pružiti
Anabela Atijas - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Anabela Atijas sinoć je na proslavu punoletstva svoje ćerke Nine došla sa suprugom Andrejem i ćerkicom Blankicom, pa progovorila o životnim ciljevima svoje naslednice, koja ima na umu da krene maminim stopama. 

- Vidim da uči iz naših grešaka. Bilo je nepristojnih ponuda i svega, ali ona je bila baš protiv toga. Uhvatili smo se za glavu kada je Nina rekla da želi da bude pevačica, ali nikada neću stati na put njenoj sreći. Kroz nas zna da to nije lako. Volela bih da neko ozbiljno stane iza nje, ja joj to ne mogu pružiti - istakla je Anabela, koja tvrdi da je Nina nikada neće biti deo rijaliti programa, kao ostatak porodice Đogani: 

ATAImages/ Antonio Ahel
Anabela Atijas

- Nina ima mnogo talenta i potencijala, ali mora još da uči. Rad, red i disciplina. Ja sa Gagijem nemam nikakav problem. Taj deo sam otpustila i oprostila, što očekujem i od njih prema meni, drugačije ne može da se živi. Pozivali su Ninu u „Zadrugu“, ali to nema šanse da se dogodi. Zbog rijalitija je jako propatila, neke stvari su ostavile traume i posledice na nju. Žao mi je da smo joj sve to priredili.

Anabela je potom i otkrila kako se oseća sada kada će joj ćerka Luna i zet Marko podariti još jednu unuku.

ATAImages/ Antonio Ahel
Anabela Atijas, Luna i Marko Miljković, Nina Đogani

 

- Najlepši na svetu je osećaj kad me unuka zove bakom. Sad menja i po padežima to baka. Daj bako, donela baka, rodila baka i tako. Luna i Marko su prethodno izgubili bebu, nisam zato ništa htela da pričam. Ma koliko smo svi govorili da će biti dečak, ja sam u dubini duše znala da je devojčica. Ja ne odstupam od toga da dobri ljudi na kraju dobro završe - rekla je Anabela, prenosi Alo. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike