Anabela na ćerkinom punoletstvu zapevala hitove "Fanki Džija" i atmosferu dovela do usijanja: Porodica na okupu kao nekad! (FOTO/VIDEO)

14.04.2023

13:07

0

Nesuglasice iz prošlosti stavili po strani i ulepšali Ninino veče

Anabela na ćerkinom punoletstvu zapevala hitove "Fanki Džija" i atmosferu dovela do usijanja: Porodica na okupu kao nekad! (FOTO/VIDEO)
Anabela Atijas, Marko Miljković, Luna Đogani i Nina Đogani - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mlađa ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Nina Đogani, sinoć je u jednom prestoničkom restoranu upriličila gala proslavu povodom osamnaestog rođendana.

Nina je na punoletstvu okupila najbliže članove porodice i prijatelje, a među prvima na slavlje su stigli sestra Luna Đogani sa mužem Markom Miljkovićem i ćerkicom Mijom. Porodica je bila skockana od glave do pete, a Luni se uveliko ocrtava stomak budući da je u drugom stanju, te da će njihova porodica uskoro biti bogatija za još jednu devojčicu.

Odmah za njima stigla je i ponosna majka Anabela Atijas sa najmlađom ćerkom iz drugog braka, Blankicom i partnerom Anderejem Atijasom. Anabela je još jednom pokazala da odoleva godinama, a sudeći po njenom fizičkom izgledu u utegnutoj bordo haljini, retko ko bi mogao da poveruje da ima dve punoletne ćerke i unuku.

Ninin otac, Gagi Đogani, došao je u društvu svoje verenice, a osmeh nisu skidali s lica. Usledilo je porodično fotografisanje, a porodica je nesuglasice iz prošlosti stavila po strani i ulepšala Ninono posebno veče, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Goste je zabavljao Lunin prijatelj i kolega, pevač Savo Perović, a atmosfera se usijala tek kada se Anabela latila mikrofona i zapevala vanvremenske hitove grupe "Fanki Dži", nakon čega su usledile i pesme njenih kolega koje je izvela u svom, dobro poznatom maniru.

Kako je Anabela zapevala na ćerkinom punoletstvu i goste bacila u trans, detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike