Ovo je kandidat „Zvezda Granda" zbog kog je talent-šou „otišao" u strane medije: Evo što je izabrao Milija za mentora!

15.04.2023

15:40

0

Odrastao je i živi u Engleskoj, gde je posle koledža uspeo da pokrene sopstveni biznis koji nema veze s pevanjem

Ovo je kandidat „Zvezda Granda" zbog kog je talent-šou „otišao" u strane medije: Evo što je izabrao Milija za mentora!
Željko Trbojević - Copyright Youtube screenshot / Zvezde Granda

Željko Trbojević, kandidat „Zvezda Granda" koji je u ovoj sezoni izabrao Aleksandra Milića Milija za mentora, rođen je u Hrvatskoj. Sa deset godina, zajedno s porodicom preselio se u Englesku. Tamo je odrastao, a posle koledža i pokrenuo sopstveni biznis u branši auto-servisa.

Uzimajući u obzir gde živi i radi, postao je neplanirano i „ambasador našeg talent-šoua" - tamošnji mediji, konkretno „Northamptonshire Telegraph", u razgovoru s njim saznao je brojne pikanterije. Od toga kako je uvek voleo muziku, pa konačno krenuo tim putem posle smrti oca koji ga je uvek ohrabrivao da se na tom polju pokrene, do togazašto je baš Milija izabrao za mentora, Trbojević ništa nije prećutao.

Audicija

Ka ostvarenju velikog sna pošao je prijavivši se za „Zvezde Granda". To je učinio tako što je poslao nekoliko svojih videa na onlajn audiciju, međutim mejl u kome je bio odgovor nije bio u primarnoj elektronskoj pošti zbog čega je umalo propustio šansu, prenose domaći mediji. Ipak, produkcija je uspela da sa njim stupi u kontakt.

U prvom krugu je dobio sedam od maksimalnih osam glasova i mogućnost da bira mentora. Tada, odlučio se za Milića.

Željko Trbojević, Youtube screenshot / Zvezde Granda
 

– Dobio sam sedam od osam glasova što je bilo šokantno, jer su to sve pevači čije sam ja nastupe posećivao u Londonu, Nemačkoj i Srbiji. Odabrao sam Milija zbog vrste muzike koju ja izvodim i kojom se i on bavi. Odrasato sam ovde i bio sam pod jakim uticajem grupa poput „Nirvane", ali nije mi dozvoljeno da pevam na engleskom zato što su mi roditelji iz Srbije – objasnio je Željko.

Kandidat je u prethodnom krugu takođe oduševio žiri pa osvojio maksimalan broj glasova. Hvalili su ga rečima kako je konačno pokazao sebe u pravom svetlu, što je njemu posebno značilo.

„Voleo bih da pobedim!"

– Voleo bih da pobedim i da budem „otkriven“. U prošlom krugu sam pokazao svoje pravo lice. Jedan od sudija je rekao kako je teško pronaći identitet, ali da je već imam svoj. Nikada nisam ni pokušavao da budem neko drugi – otvorio je bio dušu on za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike