Aleksandar Milić Mili o aferi "mito" i zabrani koncerta pevača u Hrvatskoj: To je sve besmisleno!

01.03.2023

18:40

0

Pevač je otkrio i kako napreduje priprema kandidata u "Zvezdama Granda"

Aleksandar Milić Mili o aferi "mito" i zabrani koncerta pevača u Hrvatskoj: To je sve besmisleno!
Aleksandar Milić Mili - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksandar Milić Mili jedan je od članova u žiriju "Zvezda Granda", a danas je nastavljeno snimanje novih emisija ovog šou programa.

Pre nego što će zauzeti svoje mesto u stolici, Mili je razgovarao sa pripadnicima medija, među kojima je bila i ekipa "24sedam".

- Dobri su kandidati, sada se već malo kristališe ko to ima u sebi. Mislim da ćemo imati odlično finale. Oni koji primaju savete i koji rade na sebi, to se vidi i bolje prolaze, dobijaju više glasova – rekao je Mili, pa otkrio da li mu je krivo kada ga ne poslušaju:

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandar Milić Mili

- Ne bude mi krivo, ali se pitam zašto se to nije desilo. Problem je što šta god ti uradiš na probi to je u jednoj atmosferi, a kada izađu na scenu tu je neki psihološki efekat, a to ne može baš svako da iskontroliše do kraja.

Mili se ovog puta osvrnuo i na skandalozno otkazivanje koncerta u Hrvatskoj, na kom je između ostalog trebalo da peva i Zorana Mićanović, sa kojom on sarađuje.

- Malo sam propratio to i znam da niko od tih izvođača, a pogotovo ne Zorana koja je naša najveća nada, ima samo sedamnaest godina, ne peva o nečemu lošem i ne nudi lošu energiju. Ona i njene kolege pevaju o ljubavi. Ja ne vidim razlog da se muzika koja ima takav motiv bilo gde zabranjuje.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandar Milić Mili

Poslednjih dana je glavna tema afera u "Zvezdama Granda" u kojoj su glavni akteri Snežana Đurišić i Dušan Vukadinović, jedan od njenih kandidata, te njegova majka, koji su optužili pevačicu da je tražila novac da bi on prošao dalje. 

Mili se već izjasnio da to Snežana nikada ne bi uradila, te nije želeo ni da se osvrće na ovu priču.

- Ta priča je besmislena - zaključio je producent.

Šta je još Mili pričao pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike