Mili u ovu pevačicu iz „Zvezda Granda" polaže sve nade, ali je i zabrinut: Problem je što joj je prva pesma donela onoliki uspeh!

17.01.2023

16:20

0

Član žirija čuvenog talent-šoua naglašava da se karijera gradi polako, te da svima treba dati vremena

Mili u ovu pevačicu iz „Zvezda Granda" polaže sve nade, ali je i zabrinut: Problem je što joj je prva pesma donela onoliki uspeh!
Aleksandar Milić Mili - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandar Milić Mili pojavio se danas na snimanju iduće epizode „Zvezda Granda", pa je tom prilikom i porazgovarao na razne teme. Kratak odmor iskoristio je za put na Tajland s porodicom, a njegova ekipa iz čuvenog talent-šoua spremna je za nove pobede.

Takođe, Mili je naglasio kako svakako veruje u veliki uspeh Zorane Mićanović. Ona je pevačica u koju polaže sve svoje nade, ali je i zabrinut - jer je veoma mlada, a njena tek prva pesma i te kako je „odskočila".

– Super je bilo na Tajlandu, svakom bih preporučio. Malo sam se povredio na džet skiju, ali mlad sam, zarašće rana - nasmejao se on, pa nastavio:

– Na odmoru sam provodio vreme i na telefonu. U takmičenju sve ide svojim tokom, moji kandidati su spremni, videćemo kako će to izgledati, koliko će straha da pokažu. Najbitnija je energija koju imaju, moraju da imaju harizmu.

Zatim, dotakao se Zorane, pa izjavio:

Zorana Mićanović, Antonio Ahel/ATAImages
 

– Sa Zoranom Mićanović imamo velike planove, ona je odabrana kao veliki potencijal. Bitno je da prepoznam taj potencijal, karijera se gradi polako. Prva pesma je imala veliki uspeh i to sada stvara problem, jer je jako mlada. Treba dati vremena svima - zaključio je Milić.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike